“ON JE UZBUDLJIV I SNAŽAN GLUMAC”: Naša Branka Katić u filmu sa čuvenim holivudskim zavodnikom

Dok očekujemo jesen, kada ćemo posle dužeg vremena konačno imati priliku na malim ekranima da gledamo dve domaće serije u kojima glumi Branka Katić, ova diva srpske kinematografije koja godinama živi u Londonu, u ekskluzivnom intervjuu za “Bazar” između ostalog otkrila je i to da je nedavno snimila film sa holivudskim superstarom Havijerom Bardemom.

Wikipedia/Petr Novák

– Snimila sam film “Molly”, engleske rediteljke Sali Poter, u kome igram sa Havijerom Bardemom, koji je uzbudljiv, snažan, istinit glumac, i mladom američkom koleginicom El Fening, takođe odličnom glumicom, ali i pravom mudricom. Snimajući taj film imali smo veliku slobodu da istražimo tanana stanja jedne veoma delikatne situacije – rekla je u intervjuu za novi broj magazina “Bazar” Branka Katić dodajući da se premijera ovog ostvarenja očekuje na jesen.

Ona se se pre nekoliko dana vratila u Beograd iz Torina gde je snimala nastavak filma “Kingsman”, reditelja Metjua Vona, u kom je Igrala Aleksandru Nikolajevnu Romanov, poslednju rusku caricu.

Potom se uputila na hrvatsko primorje gde ovih dana snima poslednju sezonu serije “Novine”.