“ON VOLI SVAKU STRIJU NA MOM TELU”: Slika koja je osvojila Instagram dokaz je da LJUBAV uvek nadjača svaki zli jezik (FOTO)

par
Instagram.com

Mnogi kada vide fotografiju ovog para prvo se, uglavnom, zapitaju "šta on vidi u njoj?" ili "kako je ona mogla da pronađe nekog tako zgodnog?", ali ono zbog čega je ova slika "zapalila" društvene mreže je upravo suprotno!

 

Naime, sliku je na Instagramu objavila korisnica pod imenom Jazzy, koja prikazuje nju i njenog supruga kako se drže za ruke na plaži, dok izlaze iz vode nasmejani i srećni. U braku su 14 godina i imaju dvoje dece.

Sve ove godine, ovaj čovek je voleo svaku oblinu i svaku striju na mom telu. Nikada mi nije bilo jasno zbog čega. Kako može da voli nešto što nije “savršeno”? Kako muškarac koji je rođen zgodan može voleti nekoga poput mene. Nemam ravan stomak i tresem se kada hodam. Ali, sada vidim da imam “savršeno” telo. Svaka oblina i strija koje su na meni su jednostavno savršene da bi nas oboje činile srećnima – napisala je u opisu fotografije ova majka i tako “zaradila” hiljade lajkova.

Ovo je dokaz da fizički izgled nije presudan.