Ona definitivno ne zna da miruje: Vendi počela novi estradni rat, i to kakav

Dara Bubamara i Vesna Vukelić Vendi ozbiljno su zaratile!

Poznato je da pevačice ne komuniciraju već dve godine, otkako su se javno pokačile oko toga koja je prva pevala gej populaciji u Srbiji, a Vendi je sad iskoristila gostovanje u emisiji „Dvogled” da ponovo iznese niz uvreda na Bubamarin račun.
– Imamo 42 vrste demona koji napadaju ljude. Daru Bubamaru je, između ostalog, napao demon bluda, koji ju je totalno rasporio. Demon bluda čoveka tera da mu polni organ komanduje razumom i, naravno, čovek je tad na nivou životinje, totalno je posrnuo. U očima se vidi da razmišlja samo o onim stvarima. Tu je naskakivanje na sve ono što ide na tri noge, neću da kažem na dve, a na treću se oslanja – rekla je Vendi u emisiji.

Pozvali smo za komentar Daru, koja je obično oštra na jeziku i svima uzvrati na napade, ali je ovog puta odlučila da ćuti jer smatra da je za Vendi najveća kazna da joj ne odgovori.
– Vendi me uopšte ne zanima, kao ni njeno mišljenje – kazala je Bubamara.

Vendi je prozivala Daru Bubamaru i na račun njenih silikonskih grudi, za koje je rekla da su ogromne, a sebe je opravdala time da ih je pre mnogo godina stavila, a nedavno izvadila. Istakla je da je u to vreme dobro postupila, ali sada shvata da je pogrešila.

(Kurir)loading...