Ona ima najveće grudi i nije srećna zbog toga: Od njih ne može ni da zatapše

Ogromne grudi donele su joj popularnost, ali i novac.Ona ima obožavaoce iz celog sveta, a zaradu joj donose i fotografije na kojima je u toplesu, a koje prodaje za oko 45 evra.

Debi Delamar (34) ponosna je vlasnica najvećih grudi u Velikoj Britaniji. Ova silikonska kraljica iz Južnog Velsa, prevedeno u naše mere, ima “jedanaesticu”.

Ona kaže da joj cilj nije bio da postavlja rekorde.

– Nikada nisam imala nameru da imam najveće grudi u Britaniji, ali eto tako se desilo – kaže Debi i dodaje kako nije mogla da aplaudira nakon poslednje plastične operacije koju je imala.

– Otišla sam sa ćerkama na koncert i shvatila da ne mogu da aplaudiram. Ipak, sada sam se navikla na njih – rekla je Debi, a preneo “Alo”.

Ogromne grudi donele su joj popularnost, ali i novac.Ona ima obožavaoce iz celog sveta, a zaradu joj donose i fotografije na kojima je u toplesu, a koje prodaje za 35 funti (oko 45 evra).

– Srećna sam zbog toga kako mi izgledaju grudi i ne planiram više operacija. Mislim da moj muž ne bi imao razumevanja za novu operaciju – rekla je kroz smeh Debi.