ONA INSPIRIŠE MNOGE: Hrabru vlogerku NI OPAKA BOLEST nije sprečala da ostvari snove i SVETU POKAŽE KOLIKO JE LEPA (VIDEO)

Merima
instagram.com/makeupartistgorda66

Bila je na nekoliko operacija kako bi poboljšala izgled, ali njeno stanje je takvo da ne može da sakrije svoje lice od sveta...

 

Hrabra Marimar Kviora postala je uticajna kao blogerka i vlogerka na društvenim mrežama, a životna priča ove devojke je drugačija od svih koje možemo da pročitamo u poslednje vreme.

Culiacán ? #concert #bandams #perris

Објава коју дели Marimar Quiroa (@makeupartistgorda66) дана

Ona ima 23 godine i smatra da ljudi mogu da bude prelepi naglašavanjem svoje prirodne lepote, a ne menjanjem svog izgleda.

Zapravo, njena ideja je da pokaže ljudima da su svi lepi i da razbije sve stereotipe o lepoti ženskog lica.

Merima je rođena sa cističnim tumorom higroma (sluzne kesice) u vratu i ustima. Zbog toga, koristi čevčice za jelo, komunicira znakovnim jezikom i ima rupu u vratu da bi disala.

U ekskluzvnom intervjuu za Barcroft TV, Marimar je otkrila kroz šta je sve prolazila tokom brojnih i mukotrpnih operacija kao dete kako bi smanjila veličinu tumora i kako je to nikada nije sprečilo da sebe doživljava kao lepoticu. Kaže da je tokom odrastanja stajala ispred ogledala i svom odrazu govorila da je prelepa. Takođe je nabrajala pet svojih omiljenih vrlina kako bi dobila što veće samopouzdanje.

Models ☺️? dress @laurasboutique boot @target

Објава коју дели Marimar Quiroa (@makeupartistgorda66) дана

Njena ljubav prema šminkanju, u kombinaciji sa neustrašivošću koju Marimar poseduje, dovela je do toga da otvori svoj kanal na You Tubu, gde svakodnevno deli beauty savete i tutorijale. Od kada je počela sa video klipovima, 2012. godine, izgradila je bazu od preko 100.000 obožavalaca i ima preko 9 miliona pregleda njenog kanala. Iako se svi pratioci dive njenom duhu i obraćaju joj se za savet, susretala se i sa nasilnicima kako na internetu tako i u svakodnevnom životu. Ali, ona uopšte ne obraća pažnju na njih.

Inače, Merima trenutno pohađa prvu godinu škole lepote i nada se da će jednog dana postati učiteljica deci sa ometenim sluhom. Dok radi na ostvarivanju svojih ciljeva, želi da nastavi da pokazuje svetu da je samoprihvatanje ultimativna forma lepote.