Ona je jedina srpska manekenka koja je bila NA TRAMPOVOJ INAUGURACIJI, a evo šta RADI U NOVOM SADU (FOTO)

Mia Marković
Promo

Jedina srpska manekenka koja je bila Trampovoj inauguraciji zablistala na otvaranju Serbia Fashion Weeka.

 

Među 150 manekenki koje su prošetale Dunavskim parkom na svečanom otvaranju jubilarnog, deseteg izadanja Serbia Fashion Weeka bila je i Mia Marković, koja je ovim povodom došla iz Amerije gde godinama živi i uspešno gradi karijeru modela.

Jedina Srpkinja koja je radila reviju Dolce & Gabanna 13. aprila u Majaminu, stigla je u Novi Sad neposredno pred otvaranje nacionalne Nedelje mode, a na spektakularnoj reviji u parku, na otvorenom nosila je haljinu i nakit modne dizajnerke Vesne Milošević iz kolekcije Carica Milica.

 

Beograđanka raskošne lepote, Mia Mark kako je američki mediji nazivaju, jedna je od najuspešnijih Srpkinja u svetu modelinga. Bila je jedina manekenka iz Srbije koja je imala čast da prisustvuje inauguraciji Donalda Trampa u januaru prošle godine.

Na koktelu povodom stupanja na dužnost i polaganja zakletve 45. po redu američkog predsednika, Mia je nosila glamuroznu crnu haljinu kreatora Zvonka Markovića, a stajling za tu svečanu priliku savršeno upotpunila je nakitom dizajnerke Vesne Milošević.

Na taj način Mia je pokazala da nastoji da promoviše svoju zemlju, kad god joj se za to ukaže prilika.loading...