Ona je svoje telo transformisala do neprepoznatljivosti: Pogledajte je danas!(FOTO)

Britanka Stela Sajd je patila od depresije, imala je bolove u zglobovima i astmu, a sa 107 kilograma bio joj je i uništen društveni život. Od usamljene žene do zgodne lepotice, ona je postigla nešto što nije moguće lako ostvariti.

Četrdesetdvogodišnja Stela je šetnju i druženje sa prijateljima zamenila usamljeničkim i tužnim životom bez samopouzdanja i nade da će biti bolje. Ona je svakodnevno spavala na kauču sama, a hrana joj je postala zavisnost jer je u njoj pronalazila sreću.

Njena težina se otrgla kontroli, a kada je dostigla abnormalnih 107 kilograma, njeno zdravlje se pogoršalo. Imala je respiratorne probleme, njeno disanje bilo je otežano, a bolovi u zglobovima i depresija su pogoršavali njeno psihološko stanje.

Ova unesrećena žena je pokušavala da raznim dijetalnim programima smanji svoju težinu, a njen najveći uspeh je bio kada skinula 12 kilograma. Međutim, izgubljeni kilogrami su se nakon nekog vremena vraćali i ona je postajala obeshrabrena. Njena želja za hranom sje i dalje bila tu, i ona je opet bila debela.

Stela je na preporuku prijatelja započela program u kome je obična hrana zamenjena sa četiri specijalno formulisana prehrambena programa. Ona se potpuno posvetila ovom programu i počela je da ide i na sedmično savetovanje za rešavanje psiholoških problema iza kojih se krilo prejedanje.

Na taj način ona je uspela da osigura trajnu promenu svog načina života i izgubi preko 50 kilograma. Stela sad uživa u svom životu i kupovini garderobe što je njena pasija. Porodica i prijatelji su veoma zadovoljni njenim izgledom, ali i  sadašnjim psihičkim sklopom. Teretana joj je postala druga kuća, i veliki je zaljubljenik u fitnes, a pomaže i drugim gojaznim osobama da ostvare svoju željenu težinu.