Ona jede posteljicu svoje bebe da bi se osećala bolje (FOTO)

Nataša Hamilton, pevačica iz Velike Britanije, otkrila je novinarima da svakodnevno jede posteljicu svoje bebe kako bi izbegla sve negativne posledice dojenja i poboljšala opšte stanje svog, i organizma svoje tek rođene ćerke.

Nataša Hamilton, inače bivša članica pop benda Atomic Kitten nedavno je po četvrti put postala majka. Ona je ispričala je za Daily Mail da je, nakon porođaja, od posteljice napravila tablete koje svakodnevno uzima. Na taj način, dobija sve potrebne hranljive materije za sebe i svoju bebu.


Nataša kaže da bi u svakom slučaju uzimala neki suplement nakon porođaja, i da ne vidi ništa loše u tome da koristi nešto prirodno.


Posteljica, u kojoj, kako tvrde naučlnici, ostaje velika količina hranljivih materija koje majka u toku trudnoće prenosi na bebu, može da se iskoristi na ovaj način. Često se odmah nakon porođaja specijalnim tehnikama transformiše u dodatak ishrani.

Pevačica je potrošila 175 britanskih funti kako bi od posteljice napravila tablete, i tvrdi da je to jedna od najboljih odluka koje je donela u životu.