ONA NAJBOLJE ZNA: Evo kako da se obučete i SIGURNO dobijete posao prema NAJVAŽNIJOJ dami modne industrije

Veoma je važno ostaviti dobar utisak, a u tome odeća može da nam pomogne, ili odmogne.

pritnscreen

Znati kako da se obučete za intervju za posao, bez obzira na granu u kojoj ga tražite, je nepisano pravilo koje datira još od davnina jer je odeća odlična za ostavljanje dobrog utiska.

Ako neko zna kako da se obučete da impresionirate, onda je to definitivno glavna urednica Voga Ana Vintur.

Veoma mi je zanimljivo kako se ljudi oblače kada dolaze na intervju za posao. Ponekad vam se čini da oni oblače odeću koju su kupili baš tog jutra, ili noć pre razgovora, a ne nešto što im lično odgovara i ide uz njihovu ličnost – izjavila je Ana.

Ona je dodala da svi bez obzira na to da li se javljaju na intervju za posao u Vogu ili negde drugde treba da znaju da se ne zapošljava njihov garderober i odeća jer ona neće obavljati posao umesto njih, već oni sami.

Prisetila se jednog mladića kome je dala posao, a koji se na razgovoru pojavio obučen u haljinu i sa tašnom u ruci.

Odmah sam ga zaposlila. Treba da se oblačite za sebe. Isto je za bilo koji posao za koji aplicirate i ne pravite sebi nikakvo dobro ako se pretvarate da ste nešto što niste – dodala je.

Modni ekspert podelila je svoje mišljenje o helankama i rekla da su najbolje one koje su obične crne boje.

Imala je veoma zanimljiv komentar o porodici Kardašijanovih.

Za divljenje je kako su one uspele da izgrade njihovu imperiju zahvaljujući njihovim ličnostima i kreativnom geniju njihove majke. Kim se po mom mišljenju najviše promenila. Divim se onome što je postala – rekla je Ana.

Pohvalila je Kendal Džener zbog toga što je uspela da se izbori za sebe u svetu mode i uporedila je sa modnom ikonom 90-ih Lindom Evanđelistom.