ONA NEMA NIMALO BLAMA: Luna pred svima objasnila ZAŠTO GURA RUKE U GAĆE (VIDEO)

Luna Đogani
Printscreen

Luna priznala sve, bez dlake na jeziku!

 

Maca Diskrecija i situacija u kojoj je ona jela kolač uz pomoć svojih prstiju, a ne uz pomoć pribora, bila je jedna od tema prošle noći za vreme pitanja gledalaca. Nešto kasnije stiglo je i pitanje za Lunu Đogani, koje delimično ima veze sa ovom scenom.

– Luna, kažeš da te je blam što je Maca gurala prste u kolač, a nije te blam kada ti guraš ruku u gaće i mirišeš i ne pereš ruke posle toga – glasilo je pitanje za blogerku.

Ja nisam rekla da me je blam što je Maca to uradila, nego da se to komentarisalo. Što se tiče mene i mog guranja, to je bila jedna situacija. Ja moram to da objasnim, ja sam koristila jedne tablete koje devojke znaju za šta se koriste. Ja sam morala da proverim da li je sve ok! – rekla je Luna, a zatim objasnila svoje potrebe do detalja:

– Znaju devojke kojima je curilo i zato je tako ispalo. To što se nekada tu (po intimnim regijama) pipnem, to je nesvesno, jer nosim veš koji mi smeta. Nije lepo. Mama mi to stalno zamera, to i kod kuće radim – izjavila je blogerka.

Nakon što je Luna završila svoje izlaganje, Maca Diskrecija i Miljana Kulić posvađale su se zbog Macine situacije sa prstima, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku.