Snažne žene znaju na vreme da prepoznaju ljude i navike koje im ne donose sreću i zadovoljstvo.

 

U nastavku pročitajte što je za njih jednostavno nedopustivo.

1. Pokušaj sputavanja.

Snažnu ženu ne možete zatvoriti u zlatni kavez. Ona uvek želi da napreduje, raste i uči. Posvećena je svojim ciljevima, želi da ih ostvari i nema strpljenja za ljude koji pokušavaju da je zaustave na tom putu. Ne toleriše nepotrebne restrikcije i želi da raširi svoja krila kada god to poželi.

2. Nedostatak poštovanja.

Ne morate se slagati s mišljenjem snažne žene. Njoj to ne smeta. Ceniće vaše mišljenje bez obzira na razlike. Možete joj dati konstruktivnu kritiku. Ne boji ih se i uvažiće ih. Međutim, ona ne voli bezrazložne svađe, neutemeljene napade ili vulgarno izražavanje bez trunke poštovanja prema njoj. Zaboravite na seksističke upadice u njezinoj blizini, ona ih nikada neće smatrati duhovitim.

3. Negativni ljudi.

Svi povremeno imamo loš dan jer se suočavamo se s negativnim emocijama koje utiču na naše raspoloženje. Ponekad to raspoloženje nesvesno prenosimo na druge ljude. Međutim, postoje nezadovoljni ljudi koji to rade svesno i koji osobe u svojoj okolini žele uvući u začarani krug negativnih emocija. Takvim ljudima snažna žena brzo će reći zbogom. Za razliku od takvih osoba, one znaju da priznaju sopstvene greške, neće druge da krive za svoj neuspeh i radiće na tome da budu bolje.

4. Strah od neuspeha.

Svi ga osećamo, ali snažna žena ne dopušta da on preuzme kontrolu nad njenim životom. Neće se predati strahu nego će rizikovati. Ona svaki neuspeh pretvara u priliku da se poput feniksa digne iz pepela i opet krene prema svojim ciljevima.

5. Zameranje.

Snažna žena zna da joj zameranje neće doneti ništa dobro, samo će iz nje crpeti pozitivnu energiju. Sve odnose u svom životu promatra razumno pa će ljude koji su je povredili držati na distanci, ali neće ih mrzeti. Ona nema vremena za mržnju jer je fokusirana na dobre strane svog života.loading...