ONE KAŽU “DA” I ZAISTA TO MISLE: Žene rođene u ova TRI horoskopska znaka su NAJBOLJE SUPRUGE!

mlada
pixabay.com

Prema astrologiji, žene rođene u ova tri horoskopska znaka najbolje su partnerke za bračnu zajednicu!

 

RAK 

Žena rođena u znaku Raka ne zna da voli polovično i ona gaji intenzivna osećanja prema partneru. Nema toga što neće uraditi za voljenog muškarca jer je njena ljubav bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatizovanju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi da da. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kom važnu ulogu ima i dobra hrana.

Ona je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuva i posebno voli da kuva za druge. Biće posvećena majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost. 

OVAN 

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom rođenom u ovom znaku. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvek spremna na kompromis, puno daje, ali mnogo i očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji. Zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobno da ostvari sve što zamisli.

S obe noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško je osvojiti je. Muškarac koji to uspe može da bude siguran da je zaista zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama decu pretvara u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

LAV

Ponosna i strastvena Lavica uz sebe želi partnera koji u svemu može da joj parira, pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba previše da se trudi oko zavođenja – sve ih privlači njen urođeni šarm. 

Možda je ponekad mnogo fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana partnerka koja voli nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.