ONE SU SMRT ZA VEZU: Zbog ovih grešaka žene gube svoje muškarce

Svađanje
Pixabay.com

Zbog sledećih nesvesnih grešaka možete izgubiti i najboljeg dečka na svetu...

 

Iako ćete sigurno od prijateljica čuti kako su uglavnom momci krivi za raskide, za manjak osećanja, pažnje…činjenice su drugačije. Zapravo, prema američkom ekspertu za veze Dejvu Eliotu žena svojim postupcima mogu ohladiti muškarca i učiniti da se on ponaša nezainteresovano i hladno.

Pogledajte sledećih 10 ženskih grešaka koje mogu biti smrt za vašu vezu:

Ne cenite sebe

Ovo je jedan od najčešćih problema. Da li “jurite” za momcima koji se ne ponašaju prema vama onako kako zaslužujete? Da li vas stalno privlače nedostupni momci? Da li se plašite da tražite ono što zaslužujete? Da li se nadate da će se on jednog dana promeniti? Ukoliko je odgovor na sva pitanaj DA, dobordošli u klub, ne brinite, niste same. Jednostavno rečeno, vi ne umete da cenite sebe!

Da li će muškarac umeti da ceni ženu koja ne ume da ceni sebe, odgovor je naravno NE.

Pre nego što uplovite u vezu morate izgraditi čvrstu vezu sa sobom, svojim potrebama. Morate zadržati stav i naučiti ga da vas ceni onako kako zaslužujete.

Preuzeli ste svu mušku energiju

Vremena se menjaju, društevene norme se menjaju, ali ono što ostaje je muška želja da ostane muškarac. Većina uspešnih žena koje su duži vremenski period same, nauče da budu sebi i lepša i jača polovina. Problem nastaje kada zaista pronađu svoju jaču polovinu i ne umeju da izađu iz uloge. Muškarac će se u ovom odnosu osećati suvišno i na kraju će poželeti da pobegne iz takvog odnosa.

Vi jednostavno ne razumete muškarce

Dame koje razumeju kako funkcioniše muški pol, koje ih cene i izbegavaju prigovaranja i svađe imaju velike šanse da zaista žabu pretvore u princa. U suprotnom, žene koje osuđuju, šire svoje frustracije i traže dlaku u jajetu mogu savršenog princa pretvoriti u najljigavijeg žabca koji će pobeći od vas. Žene su komplikovanija bića od muškaraca i zato ih ne treba posmatrati iz istog ugla. Ukoliko umete dovoljno da inspirišete muškarce, oni će vam i te kako služiti i biti verni.

Želite da ga promenite

NIšta više neće isfrustrirati muškarca od žene koja će gledati na njega kao na prijekat koji treba da se popravi.

Ljudi žele da budu cenjeni i prihvaćeni zbog svoje ličnosti i pojave. Ukoliko vam se ne sviđaju njegove osobine, način oblačenja, ponašanja zašto pokušavate da budete sa njim? Ili prihvatite nekoga takvog kakav jeste ili pronađie osobu koja će vam uglavnom odgovarati. Svaki put kad poželite nekoga da menjate postavite sebi pitanje: “Da li bih želela da mene neko menja?”

P.S. Sugestije oko mode i stila su opravdane jer nam je svima jasno da momci ponekad nemaju čulo ukusa.

Ne cenite sitnice koje čini za vas

Suprotnost ženama koje ne umeju da cene sebe su dame koje su toliko skocentrisane na sebe i “svoju vrednost”.

One ne cene njegovo vreme, ni trud, već su samo skocentrisane na sopstvene potrebe. Žele pažnju, poklone, trud, ali ne uzvraćaju istom merom jer smatraju da nema potrebe i das u one te koje treba zadovoljiti u svakom smislu.

Veza je odnos u kome obe strane zaslužuju podnjednako pažnje, ljubavi, iznenađenja..

Drama Queen

Kao što smo već spomenuli, muškarci su jednostavna bića koja žele da je svet lakše mesto za život i žele da budu opušteni dokle god mogu. Ne vole svađe, ni dramatične situacije, a ukoliko ih dovedete do tih situacija nemojte vas začuditi ukoliko u raskidu vide jedino rešenje.

Nemate poverenja

Ukoliko muškarac razmišlja o budućnosti sa vama, on mora da vam veruje da ćete mu čuvati leđa kao što će i on vaša. Dakle, poverenje je jedna od najbitnijih stvari i temelje bez koje nijedan odnos neće uspeti.

Previše brzo definišete vaš odnos

Ovo je možda jedna od najčešćih ženskih grešaka koja se iznova I iznova ponavlja. Posle samo jednog poljupca, izlaska ili seksualnog osnosa žene se automatski prenose u “vezu”.

Međutim, veza podrazumeva samo fizički odnos. Muškarci se teže odlučuju za ovaj korak i njima fizički kontakt nije odmah i znak da ste nešto počeli. Tako da budite pažljivi pri definisanju veze i nemojte insistirati na nečemu, ukoliko je druga strana hladna i nezainteresovana.

Loš seks

Da se ne lažemo, seks je bitan i jednoj i drugoj strani. I naravno da se ne očekuje da budete najiskunije i najbolje u krevetu kako bi došle do nečijeg srca. Nemaštovitost, mrzovolja, foliranje i izbegavanje su stvari koje će svakog muškarca odbiti i ohladiti. Dovoljno je samo da uživate i otvoreno priznate šta prija, a šta ne kako se strast ne bi prebrzo ugasila.

Ne inspirišete ga za budućnost

Možda momci ne pričaju i ne planiraju budućnost kao žene, ali se naravno zapitaju “Šta dalje”,posle određenog vremenskog perioda. Ukoliko ste već napravili prethodnih 9 grešaka, sigurno će vaš voljeni budućnost provesti daleko od vas.loading...