ONE SU UBEDLJIVO NAJBOLJE RIBE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Ali pre estetskih zahvata bile su sasvim obične žene (VIDEO)

transformacije
Screenshot

Sve je otišlo u pogrešnom smeru.

 

Prave vrednosti su odavno zamenjene površnim. Naravno, oduvek je svako voleo da lepo izgleda, ali su harizma i znanje uvek pobeđivali jeftine vrednosti. Danas se sve to preokrenulo. Mladi se ugledaju na starlete i kontroverzne biznismene i to žele i da postanu kada porastu. Većinu ne zanima ništa drugo, nego da izgledaju kao Kardašijan klonovi. Što veća usta, grudi i ostali delovi tela. Jer, to je današnji put uspeha, para i slave.

U moru promovisanja pogrešnih vrednosti u mnogome su doprinele i društvene mreže. Klonovi istih devojaka su na sve strane. Sve liče. Iste frizure, tetovirane obrve i naravno razgloćene fotografije.

To kao da je postao nekakav ideal ženske lepote u nekom “prizemnom” društvenom sloju. Većina devojaka se divi zvezdama sa Instagrama, Fejsbuka i ostalih društvenih mreža. I većina tih devojaka se do te mere izoperisalo kod plastičnog hirurga da to zaista više normalno. Potpuno se menja lični opis da biste se više dopali muškarcima koji, po mogućustvu, imaju mnogo para.

U skladu sa tim vam prilažemo jedan video u kojem su neverovatne transformacije žena u plastične “lepotice” za kojima muškarci “lude”.

Okej, da li se slažete da je sve otišlo u pogrešnom smeru?