ONI ĆE VAS ODATI: Ovo je način da shavtite da vam baš i NIJE STALO do trenutnog partnera

Razvod
Pixabay.com

Nadaš se da će se vaš odnos rešiti sam od sebe. Znaš da si nezadovoljna, no ne činiš ništa kako bi to popravila.

1. Nadaš se da će se vaš odnos rešiti sam od sebe

Znaš da si nezadovoljna, ali ne činiš ništa kako bi to popravila. Ti i on se svakim danom sve više udaljavate, ali nekako si uverena kako su se i gore veze spasavale pa zašto ne bi i tvoja? Očito nisi svesna kako bi ovako mogla još dugo čekati na nešto bolje, čak i zauvek…

2. Tu si iz sažaljenja

Ostanak u vezi iz sažaljenja nije zdrav niti korektan ni za koga. Pronalaziš li neprestano izgovore kako bi odbranila svog partnera? Stajati iza nekoga koga voliš je jedna stvar. Opravdavanje njegovih nedostataka je nešto sasvim drugo.

3. Bojiš se da budeš sama

Ili još gore, strah te da nećeš upoznati nekog boljeg. Ali, zapitaj se: je li nezadovoljstvo koje trenutno osećaš vredno zadržavanja? Da li zaista želiš da provedeš ostatak života pitajući se što je sve moglo biti?

4. Ne možeš ga zamisliti s nekom drugom

Istina je da nikada nije ugodno videti bivšeg partnera s nekim drugim. No, on je krenuo dalje, i znaš šta, i ti ćeš, kad za to dođe pravo vreme. I verovatno ćeš biti puno srećnija.

5. Jedva čekaš svoje ‘solo’ vreme

U većini kvalitetnih ljubavnih odnosa, partneri ne mogu da podnesu ideju da su predugo daleko jedno od drugoga. Ali, ako jedva čekaš to vreme, koje ćeš provesti odvojeno od njega, to je problem.

6. Već si verena

Neke stvari bolje je shvatiti pre, nego kasnije, zar ne? Neizbežno se ne može odgoditi – zauvek.