Oni su najbizarniji par Holivuda: Poznati glumac voli haljine i perike

Džon travolta
screenshot/youtube

Ime Džon Travolte zadnjih godina umesto u filmskim hitovima češće se može videti na naslovnicama brojnih tabloida.

 

Zvezda hitova ‘Groznica subotnje večeri’ i ‘Briljantin’ tako se pre šest godina našla u knjizi Roberta Randolfa kao jedna od mnogih holivudskih zvezda, kako autor knjige tvrdi, koja skriva svoje sklonosti prema istom polu.

 S obzirom na kontroverzne živote javnih osoba, to javnosti možda i ne bi bilo čudno da Travolta nije u braku s Keli Preston još od 1991. godine.

Časopis Star u svom zadnjem izdanju pozabavio se pričom o njihovom braku za koji se već neko vreme piše da je lažan. Pišu tako da je Travoltin ormar pun haljina, a da se glumac voli oblačiti i srediti kao žena potkrepili su nikad viđenom fotografijom iz glumčeve prošlosti koju su objavili u časopisu. Osim haljina preferira i perike, a i na spomenutoj fotografiji nosi jednu plave boje. Njihovi prijatelji za Star su otkrili i da par obožava razne seksualne igrice.

– Travolta obožava kad Keli obuče kostim stjuardese, a on glumi pilota. Traži od nje da ga oslovljava s ‘kapetane’ – rekao je izvor.

Travolta je godinama u vezi s Tomom Kruzom?

Kad je imao 20 godina Travolta je bio u vezi s 20 godina starijom kolegicom, a pre nego što se udala za Džona, Keli je bila u braku s Kevinom Gejdžom, i u vezama s Džordž Klunijem i Čarli Šinom.

Zanimljivije od toga jest da holivudski kuloari šuškaju da su Travolta i Tom Kruz godinama u vezi, a da su Kelii njen suprug skloni raznim igricama pa su tako delili i istog seksualnog partnera.

U centru gej skandala

Travolta se 2012. našao u centru pažnje kada je national Enquirer objavio da je neimenovani muškarac izjavio da mu je slavni glumac ponudio novac u zamenu za seks nakon što su u kontakt stupili preko interneta. Glumac ga je potom navodno odveo u hotel i tamo mu ponudio 200 dolara da bi spavao s njim.

Kada ga je muškarac odbio, Travolta je navodno nasrnuo na njega i čak mu predložio da pozovu još jednog muškarca. U drugoj priči Travolta je navodno u sobu jednog hotela na Beverli Hillsu pozvao masera kojeg je takođe pokušao nagovoriti na plaćeni seks.

Trećeg sina Keli je rodila po sajentološkim običajima – bez ijedne reč i uzvika

Džon je jedan od najpoznatijih članova sajentološke zajednice kao i njegova supruga koja je u novembru 2010. godine rodila sina Benjamina upravo po njihovim običajima.

Naime, osnivač sajentologije L. Ron Hubard smatra da će deca izrasti u zdravije osobe ako se rode u miru i tišini, dakle bez vikanja, plakanja, psovanja – svega onoga čemu buduće majke u očaju i bolu često pribegnu. Keli je tako treće dete na pragu pedesetih rodila bez nepotrebnih reči i uzvika. U januaru 2009. godine izgubili su 16-godišnjeg sina koji je preminuo tokom njihovog odmora na Bahamima.loading...