OPET U PROBLEMU: Poznati reditelj suočava se sa novim optužbma za silovanje

Vudi Alen
Wikipedia/David Shankbone

Nakon što je Ronan Farou, usvojeni sin glumice Mije Farau i reditelja Vudija Alena, u nedavnoj kolumni napisao da veruje u sestrinu tvrdnju da je godinama bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane slavnog reditelja, Alen je još jednom postavljen u centar medijskog interesovanja.

Međutim, za razliku od prethodnih optužbi sa kojima se reditelj godinama nemo suočavao, ovoga puta je rešio da se oglasi.

 
– To su potpune gluposti, jer su se u međuvremenu tim slučajem bavili i tim psihologa ali i tim policajaca, i svi su zaključili da sam nevin – rekao je slavni reditelj i dodao:

Međutim, za razliku od prethodnih optužbi sa kojima se reditelj godinama nemo suočavao, ovoga puta je rešio da se oglasi.

-Uprkos svemu, mediji i dalje imaju potrebu da me nepotrebno tlače zbog svega toga – zaključio je Vudi Alen.

Inače, drama koja se odvijala u porodici slavnog reditelja započela je onog trenutka kada se Vudi Alen razveo od glumica Mije Farou jer se zaljubio u njenu usvojenu i tada maloletnu ćerku Sun Ji. Par se venčao, nakon što je Sun Ji postala punoletna a reditelj je i dalje u braku sa bivšom pastorkom.

Optužbe na račun Vudija Alena pre nekoliko godina je iznela Dilan Farou, još jedna usvojena ćerka slavne glumice, iznevši tvrdnje da ju je očuh zlostavljao dok je bila devojčica.loading...