OPOMENA NUMEROLOGA: Danas je 6/6/16, a to znači OVU BITNU STVAR

Misterija
Pixabay.com

Za mnoge je 666 broj zla, ali u svojoj najčistijoj formi zlo nastaje samo kada ne uspevamo da živimo svoj život i napredujemo u svetu. Zbog toga je danas izuzetno moćan dan koji moramo da iskoristimo kako bismo ostvarili sve naše životne ciljeve.

 

Ovaj broj se najčešće pojavljuje kada neprestano ponavljamo iste greške i iznova radimo pogrešne stvari.

U svojoj osnovi, 666 je jasan signal da ne učimo, ne rastemo, ne napredujemo i ne prelazimo životne lekcije već stagniramo.

Ako vidite ovaj broj, došao je pravi trenutak za svežu perspektivu koja nam je potrebna kako bismo se oslobodili nezdravih obrazaca ponašanja, ali i ega koji nas sprečava da vidimo svu lepotu života oko nas.

Dakle, u čemu je spiritualna važnost datuma 6/6/16?

Iako ovo nije 666, i u pitanju je važan znak koji nam ukazuje na to da je došlo vreme da postanemo svesni da se nalazimo u negativnom repetitivnom ciklusu.

Da li stalno ponavljamo iste „greške“? Da li se stalno žalimo ali ne trudimo da napravimo bilo kakvu promenu? Da li stvari konstatno radimo na isti način i očekujemo da će rezultat biti drugačiji?

Danas je savršen trenutak da procenimo tačno gde smo u životu i da li smo ušli u ciklus koji nas sprečava da zaista ispunimo sav naš potencijal?

Mala razlika sa brojem 6616 leži u činjenici da imamo broj 1 koji je tu da nas podseti da je novi ciklus na putu. Jun će na mnoge načine biti poslednje poglavlje u ovom negativnom ciklusu ako se osvestimo i pokrenemo se.

Astrološki gledano, tu je i formiranje Velikog krsta koji će nas uputiti u pravcu promene.

Takođe, Mars 29. juna kreće u direktan hod nakon što je porpilično vremena bio retrogradan. Ovo čini jun ključnim mesecom i pravim trenutkom da se oslobodimo svih loših šablona koji nas iznova vraćaju na negativan početak.

Ako ste spremni za promenu, spremni da uzmete stvari u svoje ruke i uradite ono što je potrebno da život vratite na pravi kolosek, jun je pravi trenutak za to.

Numerologija ovaj broj rastavlja na broj 10. U pitanju je jako moćan broj koji oglašava novi početak i omogućava nam da se oslobodimo prošlosti kako bismo se okrenuli budućnosti.

U pitanju je takođe broj koji označava stvaranje, što znači da ćemo danas imati snage da stvorimo sve što je potrebno da krenemo napred.

U pitanju nije broj koji uliva strah. Niz šestica koji prekida boj 1 je moćan dan koji će nam pomoći da otkrijemo gde smo se zaglavili i šta moramo da uradimo kako bismo se pokrenuli.

Najbolji način da iskoristimo ovu pozitivnu energiju jeste da se prepustimo ritmu i dozvolimo mu da nas vodi tamo gde želimo da budemo.