OPTUŽBE SAMO PLJUŠTE: Prljavi detalji parnice – Amber Depa optužila za silovanje, on nju za…

Glumac Džoni Dep juče je ponovo svedočio na sudu.

printscreen

On je, naime, svoju bivšu suprugu Amber Herd tužio za klevetu, te od nje taži 50 miliona dolara odštete, piše LADbible.

Moj cilj je istina – rekao je Dep na početku svog svedočenja. Sledeće nedelje na sudu će se pojaviti i Ilon Mask, koji je optužen da je imao ljubavnu vezu s Amber pre nego što je ona podnela zahtev za razvod od Depa.

Ilon je, navodno, imao i trojku s Amber i manekenkom Karom Delevinj 2016. godine u Depovom penthausu u Los Anđelesu. Glumac je, takođe, svoju bivšu suprugu optužio i da je bila u vezi s Džejmsom Frankom dok su njih dvoje još bili u braku.

Mask je u razgovoru za Page Six rekao da nikada nije bio intiman s Karom, te da će ona to potvrditi. Takođe je rekao da je s Amber počeo da se viđa tek oko mesec dana nakon što je podnela zahtev za razvod braka.

Mask je lagao?

Mislim da nikad nisam bio u blizini Amber za vreme njihovog braka – istakao je, te je Depu i Amber savetovao da “zakopaju ratnu sekiru”.

Međutim, jedan od pređašnjih svedoka, Džoš Dru, koji je bio oženjen za Amberinu najbolju prijateljicu Rakel “Roki” Penington, na pitanje Depovog advokata, Bendžamina Čua, o glumičinoj aferi s Karom odgovorio je potvrdno.

Da li ti je Roki rekla da je Amber Herd imala aferu s Karom Delevinj dok je bila u braku s Džonijem Depom – upitao ga je advokat.

Da, rekla mi je to – odgovorio je Džoš.

On je, takođe, potvrdio i da je Amber imala trojku s Ilonom i Karom. Depovi advokati navodno imaju četiri svedoka koji kažu da su videli Maska kako ide u Depov penthaus u martu 2015. godine.

Podsetimo, Dep i Amber bili su u turbulentnom braku od 2015. do 2017. godine. Dep od bivše supruge traži 50 miliona dolara odštete jer je ona za Washington Post 2018. godine tvrdila da je bila žrtva “seksualnog nasilja”. Uprkos tome što se u tom članku ne navodi Depovo ime, on tvrdi da mu je taj tekst uništio reputaciju i karijeru.