Optužili su je da je premršava, a ona im je OGROMNIM GRUDIMA zapušila usta (FOTO)

Marija Pogrebnjak Šalatova
Instagram/mariapoga

Marija je postala poznata zahvaljujući suprugu, a njemu se baš dopada kako izgleda. Bez obzira što je svi prozivaju da je "kostur".

 

Marija Pogrebnijak Šalatova (29) je supruga ruskog fudbalera Pavela Pogrebnijaka (32) koji je igrao za Reding i Fulam pre nego što je prešao u Dinamo Moskva 2015. godine.

Iako je bila poznata kao supruga fudbalera, Marija je poslednjih godina uspela da izgradi sebi reputaciju i da se probije učešćem u rijalitiju „Upoznajte Ruse“.

To joj je donelo preko 320.000 pratilaca na Instagramu i titulu „ruske barbike“.

Lepa plavuša redovno zabavlja svoje fanove fotografijama svog glamuroznog života, koje deli na društvenim mrežama, a voli da se hvali i svojom lepotom i stilom.

☀️☀️☀️

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on

Međutim, u poslednje vreme Marija je dobila dosta kritika zbog svoje „figure skeleta“, a mnogi su naveli i da je izgubila toliko kilograma da više nije privlačna.

Marija, koja je majka troje dece, insistira da se oseća sjajno i da je zadovoljna i da ne razume zašto je ljudi toliko kritikuju.

Glamurozna lepotica je čak istakla da je besna što su mnogi pretpostavili da je anoreksična. Uputila je i kritike onima koji su je ružili, navodeći da su „nepristojni“ i da je neće isprovocirati da odgovara na njihove „smešne komentare“.

– Mom mužu se dopada kako izgledam. Ne izgladnjujem se, jedem normalno i aktivna sam, pa sagorim puno kalorija. Nosim hranu sa sobom kada negde idem i obično jedem piletinu, krastavce i šargarepe, a pijem i puno vode – rekla je lepotica.

Na komentare da je loš uzor tinejdžerkama Marija se još više iznenadila i istakla da je ona slika i prilika zdravlja jer ne jede slatkiše i brzu hranu jer smatra da su loši.

Ipak, na društvenim mrežama nastavljaju da je kritikuju.

– Marija, izgubila si toliko kilograma da više nisi lepa – napisala je jedna devojka, dok je druga rekla da izgleda bolje obučena.

???

A photo posted by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on