Orgazam zagarantovan: Po pet poza za svako vaše raspoloženje

Često, seks može da liči na ruski rulet: 'nanišanite' ispod čaršava, ne znajući da li će se sve završiti uz prasak. Ali, postoji novi i jednostavan način da popravite izglede za dostizanje eksplozivnog orgazma.

5 poteza kada želite da preuzmete kontrolu

– Neka on leži na krevetu i gleda vas dok se nežno milujete po celom telu.
– Uzmite njegovu ruku i usmerite je ka vašem međunožju. Neka jasno vidi zadovoljstvo na vašem licu dok vam stimuliše klitoris.
– Popnite se na krevet i opkoračite ga „četvoronoške”, tako da su vam noge sa svake strane njegovog torza, a grudi u nivou njegovog lica. Milujte ga grudima.
– Okrenite se i spustite se naniže, tako da su vaša stopala, guza i intimni delovi okrenuti ka njegovom licu, pružajući mu požudni prizor od koga će mu oči iskočiti i uzmite ga u usta.
– Prebacite se u pozu kaubojke i dodirujte se dok se spuštate niz njegov penis sporim, erotičnim kružnim pokretima.

5 poteza kada želite seks na brzaka

– Neka on sedne, a vi opkoračite samo jednu njegovu nogu. Dok se strasno mazite i ljubite, trljajte se o njegovu butinu kako biste raspalili svoj plamen strasti.
– Tokom oralnog seksa obuhvatite ga duboko (najdublje što možete). Iznenađenje će ga pripremiti za akciju od 0 do 69.
– Sada kada je njegov penis vlažan od vaše pljuvačke, vreme je da se i vi poigrate – upotrebite ga kao seksi igračku, pritisnite ga uz svoj klitoris i klizite njime napred-nazad.
– Zauzmite stajaću „doggy style” pozu, a onda uzmite njegovu ruku i prislonite je na svoj klitoris, tako da je vaša ruka preko njegove, kako biste obezbedili pravi pritisak i pokrete koje želite.
– Za veliko finale, skupite čvrsto svoje noge – ekstra snažan stisak učiniće akciju intenzivnijom, gurajući vas oboje preko ivice.

5 poteza kada ste pomalo nervozni

– Između poljubaca, milujte njegovu glavu. Vrhovima prstiju polako klizite kroz kosu od vrha do vrata.
– Stavite njegove dlanove sa ispruženim prstima na svoj struk, a neka on klizi dlanovima niz vaše telo, izazivački milujući ivice vaših grudi.
– Zatim stavite njegove ruke na unutrašnju stranu svojih butina. Neka on nastavi da vas zadirkuje milujući vas svuda, sasvim blizu klitorisa, ali ne dodirujući ga.
– Počnite da ga zadovoljavate oralno i dok to radite masirajte mu guzu, polako napredujući do perineuma (dela između guze i testisa). Trljajte ovu zonu sa dva prsta, kružnim pokretima.
– Kada on dostigne vrhunac, neka se spusti niže i pokloni i vama oralnu fantaziju, dok istovremeno miluje pubičnu zonu oko vaših usmina. Neka on prstima stimuliše vašu G-tačku dok ljubi zonu oko nje, savetuje „Cosmopolitan”.