Osam razloga zašto si morao biti na Weekendu!

Leto je možda završilo, ali to nije trebao biti razlog da propustiš Rovinj, pokupiš poslednje zrake sunca i osetiš so na svojoj koži. Najvažniji Weekend u godini je iza nas. Weekend Media Festival ponovno je na jednom mestu okupio brojne stručnjake iz medijske industrije i sveta komunikacija, marketinga, ali i književnosti, sporta, IT-a te omogućio da se na jednom mestu saznaju novi trendovi, usvoje znanja i uspešne prakse.

Promo

Donosimo ti 8 razloga zbog kojih nisi smio propustiti ovogodišnji Weekend, ali i 8 razloga zbog kojih ćeš odlučiti biti na 15. Weekend Media Festivalu.

  1. Selfgrowth i upijanje novog znanja

Na Festivalu smo saznali sve novosti iz svijeta medija, komunikacija i marketinga, ali i otkrili nove trendove u medijskoj industriji. Dolaskom na Weekend ulažeš u sebe, prikupljaš nova znanja i iskustva s kojima ćeš sigurno napraviti level up u svojoj karijeri!

  1. Weekend je otkrio tajne najboljih domaćih i stranih stručnjaka
Promo

U staroj fabrici duvana okupili su se komunikacijski stručnjaci s domaće i svetske scene, vrhunski novinari, influenceri, uspješni poduzetnici, sportisti i brojni drugi koji su svojim pričama i osobnim iskustvima definitivno obogatiti tvoj 14. Weekend.

  1. Atraktivni program Weekenda

Weekend je ove godine oduševio fantastičnim predavanjima, brojni paneli obuhvatili su razne teme i priče koje su sa sigurnošću inspirirale sve sudionike. Ipak, to ne znači da je vrijeme za odmor, ekipa koja stoji iza organizacije Weekend Media Festivala vredno smišlja program za iduću godinu, kako bi i 15. izdanje ponovno sve oborilo s nogu.

  1. Događaj na kojem upoznaješ super ekipu!
Promo

Putovanje s društvom je uvijek in, ali najbolja ekipa je uvijek na Weekendu. Upoznavanje novih ljudi i širenje poznanstava glavne su prednosti ovog Festivala. Nikad ne znaš, mogao si upoznati novog najboljega frenda/icu. Ili možda ljubav svog života.

  1. Top “instagramske” lokacije!

Rovinj je prekrasan grad koji očarava svojom lepotom i šarenim ulicama. A verovatno ti je krajem septembra Instagram bio ispunjen fotografijama s Weekenda. Sigurno si uživao u fotkama starog grada, ali i otkrio brojna fotogenična mjesta za okidanje kul fotki. S crkve i tornja Sv. Eufemije pruža se pogled koji oduzima dah! Sve su to lokacije koje i ti možeš imati na svom profilu iduće godine.

  1. Slani i slatki gušti

Ako si pravi gurman i voliš isprobavati različite specijalitete, toga ti ni iduće godine u Rovinju neće nedostajati. Fuži s tartufima, sočni odrezak boškarina, žgvacet od boškarina s palentom i teranino sladoled samo su neka jela koja će razveseliti tvoje nepce.

  1. Produženi Weekend

Svi volimo produžene vikende, a ovo ti je mogao biti odličan izgovor za još jedan! No ne brini, iako se sada čini daleko, 15. izdanje Weekend Media Festivala će stići prije nego što se nadaš. Festival na kojem dobivaš nova znanja i iskustva i upoznaješ super ekipu –  ko bi to propustio?

  1. Kupanjac u moru
Promo

Ove godine smo se okupali, a s obzirom da se Weekend održava u mjesecu rujnu, poznatijem po nazivu bablje leto, kupanjac u moru ti je zagarantiran. Ukoliko nemaš hrabrosti za kupanje, umakanje nožica i šetnja plažom je isto super opcija.

Nadamo se da je ovih osam razloga bilo dovoljno da počneš planirati svoj dolazak na idući Weekend, jer 15. izdanje je bliže nego što ti se čini.