OSTAĆETE SAME AKO SE BUDETE OVAKO PONAŠALE: Muškarci ne trpe ove stvari

Spavanje
Ambro/freedigitalphotos.net

Ako želite da imate srećnu vezu na duge staze, naravno da treba da budete svoji i iskreni, ali i da prikočite kada treba.

 

Muškarac može da vas voli, kao što nikad nikoga nije voleo, ali ako stalno prigovarate ili izigravate njihove majke – e to ne mogu i ne žele da trpe. U slučaju da želite da zadržite svog muškarca, nemojte ovo raditi.

NE PRIGOVARAJTE
Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radite 24 sata dnevno! Muškarci ne razumiju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto zahtevaju i prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom, ako mi nešto smeta, sam ću to promeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti.

OPSEDNUTE DIJETOM
Ako vam je svaka druga rečenica u stilu brojanja kalorija, to će ga vrlo brzo oterati od vas. A, ako ne daj Bože počnete i njemu da branite da pije pivo jer ono goji, ekspresno će pobeći od vas! I ne krivimo ga. Momci vole kad su devojke opuštene i pre svega kada uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima.

RADOHOLIČARKA
Lepo je što volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku, punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vreme je da ne razmišljate isključivo o poslu, već da počnete da živite.

NE IZIGRAVAJTE MAJKE
Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju. Imaju osećaj da moraju da znaju za sve probleme ovog sveta i, naravno, na njima je da ih reše. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i izlomiće se da bi mu udelile mudar savet. Vratimo se u realni svet: činjenica je da nijedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom.