Ostavio je zbog druge: Slavni teniser raskinuo sa devojkom

Proslavljeni teniser i njegova dugogodišnja devojka poslednji put viđeni zajedno pre više od mesec dana, na Rolan Garosu, ali već tada su počele spekulacije da je njihov odnos zahladneo

Španski teniser Rafael Nadal i njegova dugogodišnja devojka Ćiska Pereljo navodno su rasknuli dugogodišnju romansu, a kakao prenose strani mediji, slavni sportista u samačkom životu uživa na Ibici.

Naime, proslavljeni teniser i njegova dugogodišnja devojka poslednji put viđeni zajedno pre više od mesec dana, na Rolan Garosu, kada je Ćiska bila u njegovom boksu, ali već tada su počele spekulacije da je njihov odnos zahladneo. Od tada nisu viđeni zajedno, a priče da su raskinuli pospešile su Nadalove fotografije sa Ibice, gde je snimljen kako se ludo provodi sa svojim društvom, prenosi “Alo”

Rafa i Ćiska zajedno su već devet godina, a poznaju se još od detinjstva. Nadal je bio praktično na početku profesionalne karijere kada je ušao u vezu sa njom, a mnogi tvrde da je upravo Ćiska svojim odnosom prema Rafinoj karijeri u mnogome doprinela njegovim uspesima.

Ćiska je uvek bežala od medija i pokušavala da se drži po strani, kao obična i stidljiva devojka, a Nadal je tu njenu želju poštovao i zato je retko pričao o njoj.