Osveta kraljice silikona: Ovo je prava istina o Kristijanu Goluboviću i Sanji Jojić (FOTO 18+)

Tijana Đuričić je rešila da sa svojim prijateljima na Fejsbuku podeli šta se zaista dešava sa Kristijanom i ko je proturio njene golišave slike na porno sajt.

Tijana Đuručić, javnosti poznatija kao “Kraljica silikona” ponovo je u žiži interesovanja nakon što se po ko zna koji put “pokačila” preko medija sa Kristijanom Golubovićem koji joj je po ko zna koji put uputio javni apel da prekine da mu piše. Tijani je, izgleda, napokon prekipelo, te je rešila da javno iznese istinu o tome, ali i o svojoj dojučerašnjoj najboljoj prijateljici Sanji Jojić.

Naime, kako Tijana tvrdi, Sanja je podmetnula njene slike na sajt agencije za poslovnu pratnju, a Tijana navodno nije znala ništa o tome:

– Poštovani prijatelji, morao je doći momenat da se otarasim i spasem bagre, šljama, ološa, huligana… itd… Dosta sam ćutala, mnogi su mi ovih dana stali na žulj, a oni znaju i prepoznaće se sami ako iole imaju mozga! Samim tim misleci da su mene za*ebali, za*ebali su sami sebe – napisala je Tijana u svom statusu.

– Predstavljam vam Sanju Jojić, devojku sa kojom sam jedan period živela u istom stanu misleći da mi je drugarica, što se ispostavilo suprotno. Doduše na vreme. Ona se poslužila tako mizernim stvarima u zivotu, pa me “tešila” pokravši moja dokumenta odlazeći u isto vreme na posao baveci se najstarijim zanatom po beogradskim agencijama već 7 ili 8 godina. Zloupotrebila je moje prijateljstvo i to što, kako vi kazete “ličimo”. Evo vam fotografija iz te je*ene agencije za prostituciju … Dok je ona zarađivala parice meni i mojoj porodici novinari i njena zlodela su uništavali život – objasnila je kraljica silikona svojim prijateljima:

A ovo je još jedna slika koja se mogla naći na toj agenciji:

Tijana se osvrnula i na aferu sa Kristijanom Golubovićem:

Kako je Tijana najavila, danas možemo očekivati i nastavak pikanterija o njenoj bivšoj prijateljici i Kristijanu.loading...