Osvojila je srca publike na Evroviziji, a lepa DANICA KRSTIĆ sada ima IZNENAĐENJE i za fanove u Srbiji

Danica Krstić, jedan od najupečatljivih balkanskih etno vokala, održaće 18. avgusta veliki koncert u Aranđelovcu.

Promo/Dušan Petrović

Koncert će se dogoditi na Otvorenoj sceni Aranđelovca s početkom od 21 čas, u okviru tradicionalne umetničke manifestacije “Mermer i zvuci”.

Glas Danice Krstić odavno je poznat ljubiteljima naše tradicionalne muzike, a ovog maja mlada Kragujevčanka svojim talentom osvojila je Evropu nastupivši na “Pesmi Evrovizije” kao deo grupe “Sanja Ilić i Balkanika”.

Ona peva od šeste godine, a od tada do danas, postigla je značajne uspehe na brojnim festivalima: bila je pobednik RTS-ovog serijala „Šljivik“ 2012, u kategoriji vokalnih solista, a 2015. se našla u finalu srpskog izbora za „Evrosong“ sa pesmom “Suze za kraj”.

Vokal Danice Krstić doprineo je i uspehu serije “Ranjeni orao”, a prošlog oktobra ova umetnica predstavila je i svoj prvi album “Pod gorom se šetalo devojče”.

Ovog leta Danica je održala nekoliko uspešnih koncerata širom Srbije i Crne Gore, a njena letnja turneja nastavlja se ove subote u Aranđelovcu.

– Radujem se svakom novom susretu sa publikom. Posebno mi je velika čast što ću svoju muziku predstaviti publici u srcu Šumadije – kaže poznata umetnica.

Ulaz na ovaj koncert je besplatan.