OSVOJITE KNJIGU KOJA ĆE ODUŠEVITI VAŠU DECU! Dnevno.rs i Vulkan poklanjaju “Legendu o Kevinu”

Dnevno.rs i Vulkan vam poklanjaju knjigu "Legenda o Kevinu", novom omiljenom junaku uz kog će odrastanje biti još maštovitije.

Promo Vulkan

Portal Dnevno.rs i Vulkan izdavaštvo vam poklanjaju knjigu koja će oduševiti svako dete! 

Upoznajte Kevina, letećeg ponija na šećerni pogon, Maksa, plemenitog dečaka koji bi sve učinio da ima ljubimca, i stanovnike Bamblforda i Zapadne Dalekovije. U ovoj neverovatnoj avanturi saznaćete kakva plemenita dela mogu da se izrode iz velikog prijateljstva i još većeg pakovanja keksa!

Kako da osvojite knjigu?

Sve što je potrebno je da u komentaru ispod ovog teksta u komentaru odgovorite na pitanje KO JE AUTOR OVOG ROMANA?

3 DOBITNIKA izvučena preko sajta Random.org dobiće ovaj fenomenalni roman. Igra traje do utorka u ponoć. Dobitnike ćemo objaviti u sredu.

ODGOVOR NA PITANJE krije se u opisu romana:

Ovo je knjiga za sve devojčice i dečake koji sanjaju šarene snove, imaju slatke misli i kojima je luda avantura sa drugarima najvažnija. Obradujte svoje mališane knjigom kojom će počinjati dan i uspavljivati se.

Autorski tandem Filip Riv i Sara Makintajer objavio je knjigu Legenda o Kevinu, novom omiljenom junaku uz kog će odrastanje biti još maštovitije.

Jedne noći strašna oluja besnela je Zapadnom Dalekovijom, toliko jako da je odnela Kevina, debeljuškastog letećeg ponija, na terasu Maksovog stana. Grad u koji je poni dospeo ubrzo biva poplavljen, a po njemu se brčkaju razna stvorenja – sirene, oktopodi i nevaljali morski majmuni (ip, ip!). Da li će novi prijatelji uspeti da spasu građane Bamblforda od nepogode?

Ništa nije nemoguće – pogotovo ako tome dodate keks ili dva (ili celo pakovanje)!

Srećno svima!loading...