Osvojite titulu DEČKA GODINE! Četiri načina da IZNENADITE DEVOJKU za Dan zaljubljenih

Mnoge zaljubljene muškarce uhvati panika pred Dan zaljubljenih. Svaki od njih upreže se svim silama da smisli način na koji će oduševiti svoju lepšu polovinu.

dan zaljubljenih
Pixabay.com

Dan zaljubljenih mnogi parovi slave kao praznik velike ljubavi. Momci i devojke danima se dovijaju što originalnijih načina kako da obraduju voljenu osobu.

Tim povodom, ukoliko već niste smisli svoje iznenađenje mi vam donosimo par predloga.

Zaljubljeni par
Foter / Simon Daniel Photography / photo on flickr

Romantično

Kupite devojci buket cveća ili jedan cvet. Posle toga lepšu polovinu odvedite u neki lep restoran na romantičnu večeru uz sveće. Nakon prijatne atmosfere, bilo bi dobro da posetite opservatorijum na Kalemegdanu i da dok gledate zvezde nekoj date ime svoje drage. Verujte, ovo je pravi pogodak, jer nema osobe kojoj se neće srce rastopiti posle ovakve večeri.

Aktivno

Ukoliko vaša dama preferira više akcije, naš predlog je da je dočekate sa čokoladom u ruci i da se zjedno zaputite na kuglanje ili na peintbol. Posle toga možete da odete do nekog paba i da se opustite uz piće i pikado.

Fensi

Imate devojku koja voli prefinjene stvari? Nije problem, imamo rešenje. Kad se sastnete sa njom, poklonite joj bombonjeru koja će biti idealna uvertira za otmeni restoran u koji ćete je odvesti. Posle lepe večere i deserta, vaša devojka biće oduševljena izlaskom u neki popularni klub gde ćete se zabaviti.

Originalno

Ako želite da se izdvojite i da budete originalni, naš predlog je da kupite neke lepe kolačiće sa ispisanim porukama na njima. To je sitnica koja će je oduševiti, jer malo muškaraca razmišlja u tom smeru. Ukoliko je vaša lepša polovina ljubitelj vina, najidealnije je da je odvedete u neku lepu vinariju na degustaciju i lepu priču o vinu. A, posle toga… snađite se! 😉