Otarasite se predrasuda: OVO morate da znate o analnom seksu!

Analni seks jedna je od onih stvari koje se ili mrze ili vole. Mnoge žene su ga probale u nekom trenutku veze, ali većina njih ne želi ponovno da pokuša.

 

Privlačnost analnog seksa

I za žene i muškarce analni seks predstavlja svojevrsni tabu, pa može čak biti i uzbudljiviji od vaginalnog seksa. On je zloćastiji, prljaviji, a činjenica da ga praktikuju samo oni najizdržljiviji, skloni avanturi, može biti dodatno zanimljivija.
 

Evo nekoliko razloga zbog kojih žene vole analni seks
 

Pruža novi doživljaj i užitak
Analni seks pruža zadovoljstvo kakvo žena nikada pre nije osetila. Nema veze ni s klitorisom ni s vaginom, ali čini se da je kombinacija jednog i drugog. Dok se praktikuje analni seks, partner može partnerki stimulirati klitoris i vaginalni otvor. Užitak je, naravno, pojačan. Moguće je čak doživeti i analni orgazam.
 

Zločestiji je i zbog toga primamljiviji
Ljudi vole da budu nevaljali, a analni seks vam pruža osećaj da radite nešto što neki nikada neće iskusiti, nešto u čemu sigurno ne uživaju svi. Analni seks je kao da drugi put gubite nevinost, potpuno predavanje partneru, novo i drugačije iskustvo.
 

Zašto ga žene mrze?
 

Zato što boli
Nije lako svladati veštinu analnog seksa. Za muškarce je, svakako, puno jednostavniji, a žene su te koje treba da pretrpe bol. Bol koja izaziva znojenje i zna biti jako neugodna nije baš nešto o čemu žene maštaju.

Kako se ne bi prepale i zauvek odustale od analnog seksa, muškarac mora biti jako pažljiv i nežan.
 

Brinu se zbog mirisa i higijene
Žene se trude da budu sređene, mirisne i seksi, pa zaziru od analnog seksa, koji baš i nije najhigijenskiji i najmirisniji.
 

Ako još niste spremni odustati od užitka na stražnja vrata, morate znati sledeće:

Lubrikanti su neophodni

Analni otvor nema svoj prirodni ovlaživač, kao vagina. Stoga u svoju analnu avanturu uključite puno lubrikanata, i to na bazi silikona, jer oni duže traju.
 

Napalite partnerku
Kako bi se opustila i pristala na analni seks, partnerka mora biti jako uzbuđena. Kada je napaljena, njeno telo je mnogo spremnije i otvorenije za nove izazove. Namažite je uljem, opustite je, recite joj da je volite i obožavate. Nakon toga možda bude više raspoložena za analni seks.
 

Obvezna je higijena i korištenje kondoma
Seks bez zaštite, pogotovo u ovom slučaju, ne dolazi u obzir! Korišćenje kondoma za oba je partnera bolje od nekorišćenja. Žene možda ne žele da im analni otvor bude pun semene tečnosti, a muškarci će se zaštititi od eventualne zaraze.

U svakom slučaju, s analnim seksom treba biti oprezan. Ako ga izvedete kako treba, opet ćete probati, a ako bude loše, teško da ćete uživati u analnim užicima.