OTEĆE JOJ POLA: Evo šta razvod poznate pevačice znači za njen račun u banci

Adel će morati da podeli svoje bogatstvo na pola odnosno milioni sa njenog bankovnog računa pripašće uskoro njenom bivšem suprugu.

Adel
Printscreen/Youtube.com

Adel i Simon su se upoznali 2011. godine zahvaljujući zajedničkom prijatelju, pevaču Edu Širanu. Potom je Adel doživela svoju ogromnu profesionalnu eksploziju zahvaljujući objavljivanju svog drugog albuma pod nazivom “21”, koji je doživeo veliki međunarodni uspeh.

Par je u oktobru 2012. dobio i sina Anđela, a 2016. su stupili u bračnu zajednicu, što je pevačica odlučila da otkrije svojim fanovima tokom jednog nastupa u Australiji. Prema navodima britanskih advokata u časopisu “The Times”, čini se Adel i Simon nisu potpisali predbračni ugovor o podeli imovine,što se ispostavilo kao velika greška.

Prema tim istim izvorima, procenjuje se da bogatstvo umetnice prelazi sumu od 160 miliona evra, i da će Adel polovinu morati da podeli sa svojim partnerom.

Ne izgleda kao da je velika briga za Adel. Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom “19”, “2” i “25”) koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji.

U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspešnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo pre tri godine, a onda je njeno bogatstvo procenjeno na 106 miliona.

Međutim, treba istaći da je Adel skromnog porekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adel je prizemna i skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom.