Otkiven RAZLOG zbog kog princeza Šarlot NE SME DA SEDI ZA ISTIM STOLOM sa kraljevskom porodicom i PRETUŽAN JE

Princeza Šarlot
Beta

"Vilijam će ionako biti kralj, pa mogu da radim šta hoću", izjavio je svojevremeno petogodišnji princ Hari svojoj majci, princezi Dajani. Time je jasno dao do znanja kolikom se broju napornih pravila od malih nogu uče budući naslednici britanske krune.

 

Situacija nije ništa drugačija ni danas, za princa Džordža, njegovu sestru Šarlot i tek rođenog Luja. Šarlot tako još ne sme da sedi s odraslim članovima kraljevske porodice tokom večere.

Reč je o staroj tradiciji. Bez obzira što je to vreme porodičnog okupljanja i opuštenije atmosfere, očekuje se da članovi kraljevske porodice vode računa o svom ponašanju. Tek kada svlada veliki broj pravila ponašanja za stolom i razgovora s drugima, imaće dozvolu da sedne za isti sto za kojim sede drugi članovi njene porodice, piše Index.

Ako ako mislite da je ovo tužno i da je previše za tako malu devojčicu, treba da znate i ovo – kad ne uči pravila ponašanja za stolom, trogodišnja devojčica uči strane jezike, a sa svojom dadiljom već razgovara na španskom.