OTKRILA SVOJU TAJNU: Poznata glumica podelila sa fanovima recept za njenu SAVRŠENU FIGURU (FOTO)

Hale Beri na svom profilu na Instagramu često deli fitnes savete s obožavaocima koji su jedva dočekali priliku da otkriju tajnu njene vitke linije. Iako su se nadali da je reč o čaroliji ili samo o dobrim genima, sada je postalo jasno da glumica ulaže mnogo truda da bi tako dobro izgledala.

printscreen

Ovog puta dotakla se teme ishrane.

Otkriću vam šta me je zadnjih deset godina držalo u formi, zdravom i punom energije – dijeta – priznala je glumica.

Da, dobro ste pročitali – desetogodišnja dijeta. No, ne brinite. Nije reč o klasičnim dijetama koje podrazumevaju gladovanje nego o raznovrsnoj, uravnoteženoj ishrani koja podrazumeva izbegavanje nezdravih namirnica. Naš unutrašnji ratnik je dobar samo onoliko koliko ga dobro hranimo, a ono što jedemo gradi naš temelj – napisala je i pokrenula raspravu o važnosti planiranja i usklađivanja obroka s vežbanjem, ali i o zavisnosti od sokova (priznaje da im ni sama ne može odoleti) i o hrani koja pomaže u borbi s depresijom i prednostima detoksikacije određenim napicima.

U raspravi joj se pridružio i njen trener, koji je istakao jaja, avokado i orahe kao namirnice koje će vam dati dovoljno energije za bilo kakve vežbe, a Hali kaže kako ona ipak više voli vodu s kofeinom obogaćenu voćnim ukusima. Ipak, glumica priznaje da ne može da odoli sokovima pa se s vremena na vreme počasti nekim od njih.

Takođe, otkrila je kako u svojoj kući gotovo nikad nema čips, keks i druge nezdrave grickalice jer je to jedini siguran način da ne padne u iskušenje i pojede ih.