OTKRILA TAJNU BLISTAVE KOŽE: Dame, ako želite savršen ten, poslušajte OVE savete Džej Lo

Kao mnogi poznati i slavni, Dženifer Lopez blistavu kožu pripisuje svežim namirnicama, posebno voću i povrću. Puno vode i sveža hrana tajna su njene lepe kože.

printscreen

Ovoj atraktivnoj 50-godišnjakinji niko ne bi dao godine koje nosi, upravo zato jer radi na sebi i brine o svom izgledu. Mnogi joj zavide na blistavoj koži, a ona kaže kako je tajna njene kože pre svega dobar i kvalitetan san.

– Telu pre svega treba dovoljno sna. U idealnom slučaju najbolje je spavati devet ili deset sati, ali potrudim se da postignem barem osam sati sna – rekla je Lopez.

– Ona se pridržava zdravog načina života. Ne pije, ne puši cigarete, jede zdravo i priušti sebi dovoljno sna – rekao je njen verenik Aleks Rodrigez.

Mislim da lepota dolazi iznutra i da je najvažnije uskladiti telo s duhom. Verujem u meditaciju i da kada ste srećni i osećate radost zračite lepotom – kaže glumica.

Ako mislite da je ona jednostavno rođena sa lepom kožom, ne grešite, piše klix.ba. Izjavila je da ima dobre gene te da su joj majka i baka imale divnu kožu.

Takođe, ima svoje rituale koje ni u kojem slučaju ne preskače. Uvek temeljno čisti lice nakon vežbanja za čiste pore i zdravlje kože.