OTKRILA TAJNU MLADOLIKOG IZGLEDA: Ima 67 godina, četvoro dece i savršenu liniju, a EVO i kako

Ona ima bore, rađala je 4 puta, na njenom licu se još uvek vide i sreća i tuga, ali telo joj ne pokazuje znake starenja.

youtube/printscreen

Čelična volja je potrebna da bi u šezdesetim ili čak sedamdesetim godinama bile vitalne i mladolike. Naglo starenje žene osećaju već na pragu pedesete, a do šezdesetih već ih na ulici svi doživljavaju kao bake.

I taman kada se pomirite sa činjenicom da vreme uzima svoj danak, pojavi se žena koja prkosi vremenu, starenju i stereotipima.

E ta žena se zove Džejn Sejmur. U februaru ova popularna glumica puni 67 godina, ali njeno telo to ne odaje.

Džejn ima bore, rađala je četiri puta, njeno lice izražava i sreću i radost i uspešno odoleva trendu plastičnih operacija, ali najnovija slika na Instagramu pokazuje da Džejn nije odustala od borbe za vitalnost.

U plavom, jednodelnom kupaćem kostimu njeno telo izgleda fenomenalno.

View this post on Instagram

Feeling blue today! 💙 Blue skies, blue ocean, and blue swimsuit! 😉 Thankful to be out enjoying this beautiful sunshine.

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Džejn je sa 5 godina počela da trenira balet, da bi do šesnaeste godine morala da odustane jer je imala ozbiljne povrede oba kolena. To je bio momenat kada je odlučila da ples zameni glumom.

Međutim, ova popularna glumica nikad nije odustala od sporta. I dan danas aktivno se bavi fitnesom, radi čučnjeve, igra tenis i uživa u svakodnevnom plivanju.

Džejn iza sebe ima četiri propala braka, a trenutno je u vezi sa britanskim filmskim producentom Dejvidom Grinom (67). Njena deca se hvale kako im Džejn pomaže oko dece, njenih unučića, izdaje novu knjigu, pokreće sopstveni TV šou, svoju kremu za negu lica itd…

Tokom svih ovih godina opire se zatezanju lica, jer smatra da ni jedan do sada nije urađen tako da lice izgleda prirodno. Botoks je pokušala jednom i pokajala se jer nije mogla da pomeri lice onako kako je htela.

Ponosna sam na svoje bore. One daju karakter mom licu. U poslu kojim se ja bavim moraša da budeš u stanju da pomeraš lice, a sa botoksom to ne možeš – rekla je.