OTKRIVENI PRVI KADROVI “ZADRUGE 3”: Radovi su u punom jeku, nećete verovati o kakvom luksuzu je reč (VIDEO)

Druga sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" zavšrena je pre nešto više od deset dana, interesovanje za učesnike ne jenjava, a već je počelo da se u javnosti priča o onome što gledaoce očekuje od septembra u "Zadruzi 3".

Promo

Ime prvog učesnika, Stefana Karića, nedavno je objavljeno, a osim što vlada veliko interesovanje za to ko će ući, svi se pitaju i kako će igledati treća sezona rijalitija.

Željko Mitrović juče je obišao kompleks “Zadruge” u Šimanovcima, ali prvo se uputio u Rajski vrt, da obiđe svog ljubimca, majmuna Mikija. Naravno, sve to je zabeležio svojom kamerom i objavio na svom Instagram profilu.

– Morao sam malo da obiđem mog Mikija, imam utisak da samo ja mislim na njega! Evo me na poznatoj lokaciji, došao sam da obiđem radove na ‘Zadruzi 3’. Ali, pre toga samo morao da svratim i proverim kako je moj Miki – napisao je Željko uz video.

View this post on Instagram

Morao sam malo da obidjem mog Mikija, imam utisak da samo ja mislim na njega!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

Nakon što se uverio da je sa njegovim ljubimcem sve u redu, Željko je odlučio da prilikom obilaska radova na “Zadruzi 3” testira novu igračku. Naime, Željko je od pilota “Air Pink”-a dobio na poklon najbrži skejt na svetu, pa se poseta Šimanovcima pokazala kao sjajna prilika da testira njegove preformanse.

– Od mojih dragih pilota dobih danas na poklon najbrži skejt na svetu, Carbon GT sa četiri brzine i dva motora! Gde bih ga isprobao nego u ‘Zadruzi’ koja je mnogo lepa kad je prazna! – napisao je Željko.

Sudeći po ovome, pripreme za “Zadrugu 3” su uveliko počele, a verujemo da će nas Željko na svom profilu obaveštavati o svim novitetima koji nas očekuju u novoj sezoni rijalitija.