TRIKOVI ZAVOĐENJA: Muškarac pogledom miluje VRAT I DEKOLTE, žena RUKE I RAMENA

veza
Pixabay.com

Ukoliko obratite pažnju na određeno ponašanje muškaraca i žena, lako ćete zaključiti da li zavode nekoga, odnosno da li im se neko sviđa, Naime, ljudi se tada ne mogu kontrolisati koliko god to pokušavali, pa ih je lako "pročitati".

 

Kada se sviđaju jedno drugome, muškarac i žena će se gledati u oči više nego uobičajeno. Zatim, pažnju očiju okupiraće ostali delovi tela.

On će pogledom “pomilovati” njen vrat i dekolte, a ona njegova ramena i ruke. Zenice su u takvim situacijama jako raširene, pa je i to jedan od znakova na koji treba obratiti pažnju.

Možda i vi u svojoj  blizini imate nekoga kome se jako sviđate. Obratite pažnju na ove znakove i sve će vam biti jasno.

Nesvesni trikovi koje koriste muškarci:

Ne skidaju osmeh sa lica kada su u blizini žene koja im se jako sviđa. Osim što je na taj način zavode i šarmiraju, to pokazuje i koliko su srećni u tom trenutku.

Vrpolje se kao mala deca. Ponekad kao da crtaju nogom po podu dok razgovaraju sa ženom od koje im srce brže zakuca ili su nekako nestabilni. To je jednostavno jače od njih. Iako to možda nije klasično zavođenje, ženama je to preslatko.
Ako muškarac pokušava da zavede ženu, mahaće rukama dok razgovara više nego inače. Tako na neki način nesvesno pokušava dati dodatnu važnost onome što govori, želi da bude primećen.
Pravi se važan. Stajaće uspravnih ramena kako bi izgledao jači, a time i muževniji. Takođe, dok sedi noge će mu biti raširene jer podsvesno veruje da tako izgleda moćnije, a i njegova muškost više dolazi do izražaja.
Teškom mukom će se boriti sam sa sobom da drži pogled na njenim očima kad mu se neka žena sviđa. Pogled će mu bežati na delove njenog tela i naglo će ga vraćati. Zavođenje izgleda slično, ali tada će polako pogledom prelaziti preko njenog lica i tela, a oči će mu biti jako sjajne.

 

Nesvesni trikovi koje koriste žene:

– Kada su u blizini muškarca koji im se sviđa, žene nesvesno podižu obrve i osmeh im ne silazi sa lica. Oči su im sjajne. 
Igranje kosom je jedan od najprepoznatijih znakova zavođenja. Žene tokom razgovora sa muškarcem malo nagnu glavu ustranu, hvataju uvojak kose i prstima se igraju njime. To je siguran znak da samo čekaju da on napravi prvi korak.
– U blizini muškarca koji im je “zapeo za oko” žene su nervozne, pa često znaju da se smiruju tako što se igraju nakitom. Na primer, ako se igraju ogrlicom, nesvesno pokušavaju privući njegovu pažnju na svoj dekolte.
– Žena kojoj se sviđa neki muškarac sedeće pored njega prekrštenih nogu, dok će joj prsti na stopalima biti usmereni prema njemu. Tako na neki način želi da on obrati pažnju i na njene noge.
Nesvesno se naginje prema njemu jer želi da mu bude što bliže. Uglavnom, tražiće izgovore kako bi mu bila vrlo blizu ili ga “slučajno” dodirnula.
– Žena koja želi privući pažnju nekog muškarca, smejaće se glasnije, čak i ako ne razgovara sa njim već se on nalazi na drugom kraju prostorije.loading...