Otkriveno: Evo šta zapravo znače njegove seksualne fantazije!

Želi da vas veže? On je tip koji žudi za kontrolom!

Seks u javnosti

On je zavisnik od adrenalina koji žudi za uzbuđenjima, ali uživa i u pokazivanju. „Bez obzira da li je ponosan na svoje ili vaše telo, ovaj tip uživa u ideji da ga neko gleda”, objašnjava psiholog Glorija Brejm. Udovoljite mu na način da ga u prepunom restoranu pipkate ispod stola i tiho mu dobacite da konobarica sigurno zna šta mu sada radite, piše „magazin.net.hr”.

Želi da vas veže

Ovaj tip žudi za kontrolom, ali potpuno bezopasnom. „Želi moć da s vama provede noć u kojoj će vas zadovoljavati i uzbuđivati”, kaže Brejm. Ako vam je ideja da vas vezuje lisicama ili nečim drugim previše čudna, neka vam tokom seksa drži ruke iznad vaše glave.

Profesorka i učenik

Ne, nije još uvek zaljubljen u profesorku iz drugog srednje. „Ova maštarija ga vraća u napaljene tinejdžerske godine, kada je seks još bio tabu”, objašnjava ovaj psiholog. Ona vas takođe stavlja u nadmoćnu poziciju, što je za mnoge muškarce izuzetno uzbudljivo. “To smanjuje stres i omogućava mu da se opusti i uživa.”

Luda poza iz pornića

Ako vaš muškarac iznenada poželi suludu fantaziju koju je video u porniću, nemojte to da shvatite preozbiljno. “Pornići ponekad mogu da budu način na koji dobijaju ideje i navode ih da se otvore o tome šta žele i ne žele da isprobaju u krevetu”, objašnjava seksualna terapeutkinja Erika Pluhar. Gledajte na to kao na odskočnu dasku za isprobavanje novih stvari, ali ne očekujte nikakve posebne rezultate. “To pred parove može da postavi potpuno nerealna očekivanja”, upozorava terapeutkinja.