OTKUD TI PRAVO? Nova BALADA Parnog Valjka nešto je najlepše što ćete danas čuti (VIDEO)

Parni Valjak, jedan od najznačajnijih bendova u regionu, danas zvuči bolje nego ikada.

Promo/ Maja Dedagić

Kao nastavak velikih hit singlova među kojima su “Opet se smijem”, “Prolazi sve”, “Ljubav” i “Vrijeme”,  Valjak objavljuje novu baladu pod nazivom “Otkud ti pravo”.

Husein Hasanefendić Hus još jednom se ističe kao jedan od najvažnijih tekstopisaca i kompozitora pop-rock muzike u regionu, te potpisuje i novi singl, kao i većinu Valjkovih pesama.

Nežni uvodni riffovi Husa i jednog od najboljih hrvatskih gitarista,Marijana Brkića Brka, s vremenom se pretvaraju u distorzirane deonice koje daju ovoj pesmi epitet moćne balade, a koja će sigurnozavladati radijskim talasima i u slušalicama vernih obožavaoca benda, kao i ljubitelja vrhunskog pop-rock zvuka. Moćni vokal Akija Rahimovskog dao je pesmi i himnični prefiks.

Singl je sniman u RSL studiju u Novom Mestu u Sloveniji, a prati ga video spot koji potpisuje Dalibor Barić, izuzetnimultimedijalni umetnik.

Singlom “Otkud ti pravo” Parni Valjak najavljuje i novi studijski album koji će uskoro biti objavljen. Osim konstantnog boravka u studiju, bend se nakon višemesečne pauze vratio koncertnim aktivnostima, a naredne godine planiraju veliku turneju po Srbiji.