OTVARAČ NIJE POTREBAN: Otvorite flašu piva pomoću običnog papira! (VIDEO)

Kako napraviti hladnjak za pivo od kutije, kako pivo piti u javnosti, a da to nitko ne vidi, kako limenka pomaže u pečenju pileta, a tu je još mnoštvo trikova za otvaranje boca bez otvarača.

printscreen/youtube.com/Chowhound

Ovaj trik spasit će vas nemate li otvarač pri ruci, a grlo vam se osušilo od vrućine ili navijanja. Jednostavno uzmite komad papira, presavite ga nekoliko puta da dobijete mali, čvrsti komad pa otvorite bocu kako je pokazano u videu.

Još alternativnih načina za otvaranje pivskih boca

U ovom videu ćete pronaći još nekoliko načina kako otvoriti pivo, a otvarač nije u blizini – pomoći će kovanica, ključevi, škare, odlomljena grana, druga boca, poštanski sandučić, upaljač, brava na vratima, odvijač…

Pogledajte i naučite jednom zauvek sve trikove otvaranja boca bez otvarača – gde god se našli:

Otkrivamo vam kako zakamuflirati pivo i pijuckati ga u javnosti, a da to nitko ne vidi. Jedan od načina je staviti ga u veliku praznu čašu od gaziranog napitka iz restorana brze hrane.

To napravite tako da limenku piva najprije otvorite, stavite je u čašu, prekrijte kockicama leda pa poklopite tako da slamku stavite u napitak od hmelja. Kroz slamku ćete pijuckati pivo, a svima će se činiti da pijete sok.

Samo pazite da se ne napijete pre nego ste planirali.

Malu limenku piva možete sakriti i u limenku nekog soka, važno je da su istih dimenzija. Limenku soka prerežite i njome omotajte pivo. Nitko neće znati što pijete.

Napravite mali frižider za pivo

Ovde se radi o zgodnom triku kako od obične kutije napraviti privremeni frižider za pivo. Sve što trebate napraviti je u kutiju staviti veliku vrećicu, pa smestite boce i sve ih zatrpati gomilom leda.

Ova metoda zgodna je upravo za gledanje utakmice sa prijateljima u dvorištu, a da ne ulazite stalno u kuću zbog nove flaše.

Limenka za sočnu piletinu

Limenka piva pomoći će vam u pečenju pileta u pećnici. Marinirajte ga po želji pa stavite na punu limenku. Sve ubacite u pećnicu. Ovaj trik odličan je za dobijanje sočnog i ukusnog mesa.