"Kad ste se zadnji put seksali tri puta nedeljno?" - pita prostitutka u otvorenom pismu žene svojih klijenata, aludirajući da ona zapravo nije smetnja njihovom braku

 

Ova je američka prostitutka odlučila sa ženama svojih klijenata podeliti uvid u svoju “stranu medalje” otvoreno govoreći o seksu i psihologiji muškaraca koje koriste njezine usluge. Pod pseudonimom Ejpril Adams, napisala je pismo ženama s kojima je povezana mnogo više nego što one slute, a objavio ga je portal Vice.

Draga ženo,

Ne poznajem te, no znam da je moguće da će te tvoj suprug prevariti s prostitutkom. To kažem jer sam ja prostitutka, i veruj da mi klijenata ne nedostaje.

No ne tvoj suprug, kažeš, ne on! Drugi muževi sigurno, no vaš odnos, vaš seksualni život, to je sasvim druga priča. Imali ste seks u troje s tvojom cimerikom s faksa pre deset godina. Unajmite dadilju i idete u Las Vegas svakog avgusta. Imate svoj ritual s maratonima serije Zakon i red. Imate odličan brak!

Dopusti da te pitam: Kad ste se poslednji put seksali tri puta u nedelju dana? Kad se on poslednji put žalio zbog toga? Ne misliš da je moguće kako je taj problem odlučio riešiti kod mene, a ne kod tebe?

Dobra je vest da, ako me tvoj muž viđa, i dalje želi ostati u braku. Bira zamensko uzbuđenje na najsigurniji mogući način. Zamisli da je umesto mene odabrao dadilju, tvoju komšinicu ili najbolju prijateljicu. Mogla bih nabrajati do sutra, no shvataš šta želim reći…

Ja sam profesionalka. Diskretna sam, čak i više od toga – moje vreme, pažnja i seksualnost se mere u satima, a nakon toga je tvoj. I najvažnije, ja ne volim tvog muža niti ću ga ikad voleti. Malo je verovatno kako prema njemu osećam išta više nego prema svom omiljenom konobaru. 

Nikad neću biti pretnja vašem braku, jer ako ne radim ne želim imati posla ni s tobom ni s njim. Nikad neću s njim izaći na večeru ili ga zvati usred noći tražeći da se razvede. Od mene nećeš ništa saznati. Ako saznaš od njega, to znači da je glup ili ljut na tebe.

Da, neki klijenti se zanesu i krenu s pričom o osjećajima, no takvih je malo budući da se zna kako je sve što radimo lažno. Ne misliš valjda da vodoinstalateri obožavaju WC školjke?

Muškarci znaju da je moje zanimanje za njih uslovljeno novcem. On ne zamišlja kako ima porodični sastanak s tobom i decom s kojeg beži u hotelsku sobu kako bi s ljubavlju šaputao moje izmišljeno ime. Ja sam izvan vašeg života. Ja sam zaposlena. Koliko god je on možda seksualno fiksiran na mene, njegovi osećaji se nikad neće uplesti dublje u to što radimo.

Ako se i dogodi da se, kako djeca kažu, stvari zakomplikuju, on će uvek imati kočnicu – ja previše koštam. Prema mom iskustvu, muškarci na seks troše samo onoliko koliko si mogu priuštiti. Ako tvoj muž treba seks svaka dve nedelje i može “ukrasti” iz vašeg budžeta 1000 dolara na mesec, onda će posećivati prostitutku koja toliko košta. 

Čak i ako poželi više od toga, ne može izmisliti novac, to zahtijeva previše objašnjavanja, nepromišljenosti, posledica. Što god misli da osjeća prema meni, zaboraviće za dve nedelje poput svake druge stvari za kojom žudi. Čak i da nabavi 400 tisuća dolara da kupi sve moje vreme, nadam se ćeš se razvesti od njega, jer je nesposoban za upravljanje novcem.

A što je s bolestima? Uprkos tome što vidiš u filmovima, većina je prostitutki danas zdravija i osveštenija od prosečne sekretarice. Sećaš se šta sam rekla o ograničenom zanimanju koje imam za njega? To se tiče i njegovog zdravstvenog kartona. I ne trebaš brinuti o mogućnosti deteta. Šanse za to su ravno nula s nikakvom mogućnosti slučajnosti do mere “Bože oslobodi”.

Možda i dalje ne želiš da on spava sa mnom. Ponovno ću te pitati – kad ste se poslednji put seksali tri puta nedeljno? Ne kažem da je tvoj posao usrećivati ga. Kažem da se tebi možda ne da spavati s njim toliko često. Zaposlena si, pod stresom ili ti više nije napet…

Shvatam, on to sigurno ne radi zbog mene.

Upravo je u tom poenta. Ja sam tajni sastojak brojnih zdravih brakova, jer sve dok viđa mene, vas oboje dobivate seksa koliko želite. Sve dok ostaviš njegov mobilni na miru, mogli biste dogurati do zlatne svadbe

Nema na čemu.loading...