OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA SRBIMA: “Svi smo šokirani i zgroženi onime što se dogodilo u ‘Zadruzi'”

Vlasnik i CEO Pink Media Group Željko Mitrović, drastičnim merama je sankcionisao ponašanje učesnika “Zadruge” Bojana Gaćeše momentalnim izbacivanjem. U živom programu, izvinio se i gledaocima zbog ponašanja pomenutog takmičara i ovim činom pokazao da će svi takmičari koji se budu ponašali neprimereno biti sankcionisani.

Promo tv Pink

Željko Mitrović kao autor projekta, ali i apsolutni vlasnik Pink grupacije, istupio je i uputio javno izvinjenje gledaocima koje vam prenosimo u celosti:

Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik i direktor Pink media Grupe da kažem da smo svi šokirani i zgroženi onime što se dogodilo danas u “Zadruzi”. U toku zadatka koji je trebao da donese smeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored toga, osećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da sme da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Iako ova situacija nije emitovana na TeleviziJI Pink, ono što je Bojan izgovorio izazvalo je opšte gnušanje i apsolutno je za svaku osudu.

Podsetimo, Bojan Gaćeš je sinoć izbačen iz “Zadruge” zbog vica na račun preminule Milice Rakić (4), devojčice nastradale tokom NATO bombardovanja 1999. godine.