Ova devojka ima sve u životu, a ipak se skida gola za novac (FOTO)

Iako je vaspitana da postane pristojna mlada dama, i to u školi koju je pohađala i sama vojvotkinja od Jorka, Emili Šo je ipak odlučila da ne želi da bude 'dobra devojka'. Školsku uniformu je zamenila seksi vešom i postala prva Britanka na duplerici Plejboja posle čitave jedne decenije.

Emili Šo, koja sada ima 23 godine, kao tinejdžerka pohađala je prestižnu Hurst Lodž školu. Njeno otac je vlasnik trkačkih konja i radi kao direktor prodaje u vodećoj agenciji za nekretnine. Majka joj je instruktor joge.

Emili je vaspitana da bude smerna mlada dama

Oba roditelja podržala su Emilinu želju da se oproba kao model, međutim, nisu znali da će otići pravo u naručje osamdesetosmogodišnjeg Hju Hefnera i završiti na Plejbojevoj duplerici.

Razvila se kasnije od svojih vršnjakinja

Školovanje ove devojke koštalo je oko 15 hiljada funti, a njeni roditelji verovatno nisu svoju ćerku zamišljali golu u muškom časopisu. Emili je sigurna da bi njen otac više voleo da mu je ćerka postala lekar ili advokat.

Emili je u svet modelinga ušla sasvim slučajno

Škola u koju je Emili išla stvorila je mnoge britanske dame – Saru, vojvokinju od Jorka ali i televizijsku voditeljku Emu Forbs.
Kako se Emili od stidljive i umerene srednjoškolke pretvorila u seksi sekretaricu na duplerici?
Sve do svoje 18. godine, ova devojka je bila mirna, povučena, sa protezom i ravna „kao daska”. Kaže da je kasnila u svemu, pa i u odrastanju.

Smatra da bi njeni roditelji bili srećniji da je postala advokat ili lekar

Imala je samo jednog momka, koga je upoznala sa 19 godina, dok su njene drugarice već uveliko često menjale partnere.
Imala je želju da upiše dobar fakultet i spremala se za to. Međutim, negde u sred učenja je malo skrenula s puta, počela da izlazi i na kraju, iako je dobila dobre ocene, nije mogla da upiše željeni fakultet, a nije htela ni na jedan drugi.

Golišave fotke su joj omiljene

Počela je da radi razne poslove, a u svet modeling uvela je prijateljica koja se obučavala za šminkerku i kojoj je bio potreban model za jedno snimanje.
Ovaj posao joj se veoma dopao, a svidela se i ona sama sebi, pa je počela da uživa u golišavim snimanjima. Sam Hju Hefner ju je na kraju pozvao da provede mesec dana u Plejboj vili i postane devojka jula meseca.

 

A nakon neverovatne promene koju je njeno telo doživelo, za Plejboj bi danas opušteno mogla da se slika i ova dama: