Ova talentovana devojčica osvetlala je obraz Srbije (VIDEO)

Četrnaestogodišnju Emiliju Đonin iz Vršca Ivan Tasovac je uporedio sa Bijonse kada je bila dete. Ona je večeras predstavila našu zemlju na takmičenju za Dečiju pesmu Evrovizije.

Posle tri godine pauze, Srbija ponovo učestvuje na takmičenju za Dečiju pesmu Evrovizije, koje se održava na Malti, pod sloganom “Together” (“Zajedno”).

Predstavnica Srbije je 14 – godišnja Emilija Đonin iz Vršca  koja je izvela komoziciju “Svet u mojim očima”. Autor teksta pesme je Nikola Čuturilo, aranžman je uradio Dušan Alagić a kompozitori su Dragan Ilić i Emilija Đonin.

Emilija je nastupila četrnaesta po redu. Prvi deo pesme otpevala je sedeći za klavirom, da bi na kraju ustala. Njeno izvođenje izazvalo je ovacije u hali na Malti.

– Veoma sam srećna i uzbuđena, velika je čast predstavljati Srbiju na dečijem Evrosongu i jako sam zadovoljna – rekla je Emilija za RTS pred odlazak na Maltu.

Srpska predstavnica je na ovogodišnjem takmičenju osvojila deseto mesto, a pobedio je dečak iz Italije, Vinćenco Kantijelo.

Emilija je 2012. godine bila polufinalistkinja emisije “Ja imam talenat”, kada je Ivan Tasovac uporedio sa “malom Bijonse”.

Države iz kojih se može glasati za Srbiju na Dečjoj pesmi Evrovizije 2014 su : Jermenija, Belorusija, Bugarska, Hrvatska, Kipar, Gruzija, Italija, Malta, Crna gora, Holandija, Rusija, San Marino, Slovenija, Švedska i Ukrajina.

Na Dečjem Evrosongu prvi put ove godine učestvuju Italija, Slovenija i Crna Gora.