Ova žena na NAJBIZARNIJI način proverava da li ju je muž prevario (VIDEO)

prevara
printscreen/youtube

U vezi su od srednje škole, imaju dete, ali ona na najbizarniji mogući način svakodnevno proverava da li je suprug vara.

 

Tia i Džermejn su se venčali kada su imali 19 godina, ali je dve godine kasnije on počeo često da izlazi pije i prevario je svoju suprugu. To joj je priznao i od tada ona svakodnevno proverava da li ju je on opet prevario tako što proverava težinu njegovih testisa.

Naime, njih dvoje su gostovali u jednoj emisiji zabavnog karaktera gde su govorili o svom braku, a Tia nije baš ubeđena da ju je Džermejn prevario samo jednom.

Svaki put kada se on vrati iz provoda, Tia proverava težinu njegovih testisa, kako bi proverila da li je imao seks sa nekim.

“Želim da vidim da li su teški”, objasnila je ona u emisiji, dok je on rekao da nema izbora nego da “raširi noge” kad dođe kući.

“Devojke mu se javljaju na Facebooku, pišu kako im je obećao oralni seks”, požalila se Tia, dodajući da je našla prazan omot kondoma ispod kreveta njihove spavaće sobe.

Ona je ubeđena da njen suprug, sa kojim je u vezi od 15. godine, krišom dovodi druge žene kući, mada Džermejn tvrdi da je ona “luda i nesigurna u sebe”.

Iako se on pravdao, detektor laži je pokazao da ju je suprug varao više puta, pa je Tia u emisiji objavila da će se razići i da će on morati da plaća alimentaciju za dete.

Iako je cela priča i iznošenje ovakvih detalja u emisiji već dovoljno uvrnuto, gledaoce je, očekivano, najviše iznenadilo to što Tia proverava težinu testisa svog supruga.loading...