Ovaj horoskopski znak ima osobine koje MNOGIMA IDU NA ŽIVCE

astrologija
pixabay.com

Osim što je tvrdoglav – strašno ume da bude naporan. Vi mu kažete jedno, on će uraditi nešto sasvim drugo. Koliko vrlina ima, toliko ima i mana. Osobama koje "izađu na kraj" sa ovim horoskopskim znakom treba dodeliti nagradu!

Reč je o Biku!

 

Osobe u znaku Bika su veoma tvrdoglave. Kada im nešto naredite, jednostavno ne žele da se maknu. Inače su jako vredni, ali kada odluče da odmaraju i ne rade ništa onda ih bukvalno shvatite, jer se tada pretvaraju u prave male lenštine.

Nemojte biti u čudu, ako vas Bik malo po malo šalje u kuhinju po čašu vode, ili ukoliko pokušava da vas nagovori da odete do prodavnice po neku čokoladicu. Odlični su manipulatori i šta god da zamisle – to mora biti tako.

S druge strane, ako im naredite da se pomere sa kauča ili sa “mrtve tačke” oni će vas jednostavno ignorisati. Bikovi žele sve, ali da za to ne moraju puno da se potrudite.

Vole da se prave pametni, pa ukoliko ih pitate za savet, “prosipaće” mudrost naredna dva sata, da bi se na kraju vratili na suštinu priče, koju su izgovorili već u prvoj rečenici. 

Takođe, Bikovi su dosta sumnjičavi, pa im često manjak poverenja pravi probleme u ljubavnim ili prijateljskim odnosima. Oni sumnjaju, čak i kada im ne date nikakav povod za to. Preterano su oprezni, pa često znaju da od “muve naprave magarca” jer se na taj način pripremaju na sve moguće situacije. 

Ipak, ovaj znak ima dosta dobrih osobina, koje ga u kompletu sa pomenutim manama čine veoma interesantnim u astrološkom svetu.

Bikovi su iskreni, društveni i porodični. Oni će biti tu za vas u bilo koje doba dana ili noći. Jednostavno ne znaju da vas odbiju. Učiniće sve kako bi vam pomogli. Odlični su slušaoci i kada im poverite tajnu, budite sigurni da vas neće razočarati. Ukoliko tražite savet – dobićete najbolji na svetu.

Jako su odani i vernost im je jača strana.

Smireni su, i kada se nađu u problemu nikada ne paniče, već mozgaju kako da što pre dođu do rešenja.

Kao partnera, teško ih je nadmašiti.

U svakom slučaju, ukoliko u svom okruženju imate nekog Bika – budite srećni. Nikad vam neće biti dosadno!