OVAJ TIP ŽENA najčešće ima SEKS ZA JEDNU NOĆ! Rezultati će vas prilično iznenaditi…

seks
Pixabay.com

Najnovije istraživanje je pokazalo da žene sa višim obrazovanjem i većim koeficijentom inteligencije teže ulaze u veze, ali zato imaju više seksualnih izleta.

 

Najnovije istraživanje donelo je veoma zanimljive rezultate.

Zbog ovoga mlađe nemaju šanse! Evo zašto neki muškarci LUDE ZA STARIJIM ŽENAMA

Naime, radi se o tome da žene sa višim obrazovanjem i većim koeficijentom inteligencije teže ulaze u veze, ali zato imaju više seksualnih izleta.

Pretpostavlja se da je to zato što inteligentnije žene manje robuju društvenim normama i patrijarhalnim načelima. S druge strane, kada je reč o upoznavanju partnera za vezu, njihovi kriterijumi umeju biti izuzetno visoki i one teško pristaju na kompromise.

Zato su sklone da svoje potrebe za strašću i bliskošću ispunjavaju kratkim susretima seksualne prirode.

Za ova tri horoskopska znaka februar će biti UBEDLJIVO najgori mesec u godini

Rezultati su dobijeni na osnovu istraživanja koje je obuhvatilo hiljadu žena. One su anonimno rešavale test inteligencije i opšte kulture, a zatim su popunjavale upitnik o seksualnim navikama.

Kako se jedna od ispitanica izjasnila ” Ne želim da svoje dragoceno vreme trošim na nekog ko mi ne odgovara. Seks je zabavan i opušta me. Nisam njime opterećena. Skoro da uopšte ne razmišljam o tome. Kada se kockice poklope, jednostavno se prepustim. Ko kaže da zbog tog zadovoljstva moram da trpim nečije hirove ili da čekam nekakvog gospodina Pravog?”