Ovako može svako! Slavna glumica otkriva kako NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN izgleda fenomenalno u šestoj deceniji

Džulijan Mur
Wikipedia/nicolas genin

Iako je u šestoj deceniji života, američka glumica Džulijan Mur poseduje savršen izgled, na kome bi joj pozavidele mnogo mlađe dame.

 

Osim po talentu za glumu, pedesetšestogodišnja Džulijan je poznata po perfektnom izgledu, koji se zasniva na prirodnosti.

U jednom intervjuu, Džulijan je otkrila kako je uspela da zadrži mladalačku svežinu lica i vitku liniju, kao i bez kojih proizvoda za lepotu ne može.

1. Izbegava sunce

S obzirom da ima bled, gotovo porculanski ten, Džulijan je veoma osetljiva na sunce. Zato ga gotovo uvek izbegava. Baš kao što prelazi na stranu ulice u hladu, tako je nikada nećete zateći da sedi na otvorenim terasama kafića.

– Ne volim to prženje na suncu. Osim toga, živim u Njujorku gde je ogroman saobraćaj i prljavština je stalno u vazduhu – objasnila je.

2. Izbegava hranu bogatu natrijumom

– Moj suprug obožava da jede suši, ali primetila sam da mi, dan nakon jela, lice postane jako podbulo. Shvatila sam da je to zbog natrijuma pa izbegavam hranu koja ga puno sadrži – ispričala je glumica.

3. Koristi kremu sa SPF-om

– Volim da koristim hidratantne kreme sa zaštitnim faktorom jer tako nikada ne mogu da zaboravim SPF, što se često svima dogodi. Čak i one kreme koje imaju faktor 15 su odlične za dan. Uveče samo nanesem kremu oko očiju i hidratantnu kremu– istakla je Džulijan.

4. Redovno vežba jogu

Aštanga joga joj je veoma važna. Otkrila ju je u kasnim tridesetima i praktikuje je četiri puta nedeljno.