OVAKO ŽIVE NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Samo ona se usudila da pokaže njihovu ‘drugu stranu’ (FOTO)

manekenka
Instagram/stinasanders

Londonska manekenka Stina Sanders pokazala je na Instagramu kako zaista izgleda njen život, piše Independent.

 

Foto: Instagram/stinasanders

Odlučila se da sa fanovima podeli fotografije bez fotošopa, bez ikakvih dodataka i uređivanja. S tom njenom odlukom složili su se i poznati brendovi kao što su Nike, Loreal i brojni drugi sa kojima je sarađivala.

Ubrzo nakon što je krenula sa svojim eksperimentom, izgubila preko pet hiljada pratitelja, što čudi, s obzirom na to da se mnogi zgražaju kada slavni preteruju fotošopom, ali čini se da su nekima njene iskrene fotografije ipak bile previše.

Oh ? the IBS is bad! So it's colonic irrigation time.....

A photo posted by STINA SANDERS (@stinasanders) on

Na primer, telefonom je zabeležila kako joj nokti izgledaju pre pedikira, pa i trenutak kad izbeljuje zube, selfie u čekaonici kod psihijatra kod kojeg odlazi na tretmane zbog anksioznosti, a u opisu ispod fotografije stavila je i kad je imala poslednji napada panike.

– Na ovaj eksperiment sam se odlučila jer sam želela da pokažemi kako izgleda stvaran život jedne žene, bez obzira na to je li manekenka ili ne. Moj život nije tako savršen kao što deluje. Patim od anksioznosti i depresije – ispričala je i dodala: “Sada se osećam mnogo bolje i puna samopouzdanja jer više ne moram da glumi da sam nešto što zapravo nisam”.