Ovakve devojke muškarci ne vole

Otkrijte šta to žene rade ne bi li se dopale suprotnom polu, a izazivaju upravo suprotan efekat.

Preterana šminka
Muškarci vole doterane žene. Ali, ne vole preterano našminkane žene, jer im to izgleda odbojno. Čuli ste za onu izreku „manje je više”.

Zakazivanje seksa

Oni vole nagoveštaje seksa, ali ne vole kada se seks može predvideti, kao kada dobiju poruku, na primer, „čeka te dobar seks posle joge”. Ako već planirate seks u određeno vreme, zadržite to za sebe.

Ugašena svetla

Budući da su muškarci vizuelni tipovi, vole da uživaju i vizuelno dok vode ljubav. Ako stalno insistirate na ugašenim svetlima za vreme seksa, pomisliće da vam je bitnije kako izgledate, nego zadovoljstvo koje on može da vam pruži.

 

Izgrebana leđa

Možda na filmu grebanje partnerovih leđa govori o velikoj strasti, koju on muški podnosi, ali, u stvarnosti, to za njih može biti zaista bolno.

Glumljenje orgazma

Poznato je da je ženama malo teže da dožive orgazam (potrebno im je, u proseku, oko 20 minuta da bi dostigle vrhunac). Ako ste sklone da odglumite orgazam kako biste njemu udovoljile, može se naći uvređenim jer će to prvenstveno shvatiti kao da ga lažete.

Kad ste „na izvol’te”
Ne nosite donji veš prilikom običnog ljubavnog sastanka? Seksi! Ne nosite ga ni kad idete na posao? Nije baš toliko seksi. Većina supruga ne voli da njegova lepša polovina priređuje ovakve prijatne skandale drugim muškarcima.

Pijana žena

Često se u reklamama mogu videti lepe žene kako reklamiraju alkohol, što šalje poruku da je konzumiranje alkohola seksi. Kad žena popije malo više i izgubi kontrolu nad sobom, to je za muškarca vrlo odbojna slika.

Bespomoćnost

Neke žene misle da se muškarac pored bespomoćne žene oseća željeno, ali greše u tome. Oni takve žene vide kao nesamostalne ili neinteligentne. Nijedan muškarac ne voli da se oseća kao da je dadilja ili tata svoje partnerke. Pametne žene su mnogo seksualno privlačnije od onih kojima je stalno potrebna njihova zaštita i pomoć.

Agresivnost
Postoji razlika između preduzimljivosti i preuzimanja uloge reditelja u spavaćoj sobi. Mali broj muškaraca voli žene non-stop izdaju direktive u postelji i koje stalno preduzimaju inicijativu. Umesto da ga stalno upućujete na to šta treba da radi, bolje je da mu date do znanja koliko uživate kad pogodi ono što želite.

Seks na prvom sastanku

Zaista je tačno da će pomisliti da ste „laka ženska” ako pristanete na seks na prvom sastanku. Samo mu dajte do znanja da vas privlači, i dajte mu strastan poljubac na kraju večeri. Želeće vas još više.

 

 

 loading...