Ove činjenice o seksu svaka žena mora da zna: Najjači oragazam ćete doživeti posle vežbanja!

Telo nakon fizičke aktivnosti je zagrejano. Upravo takva energija, kao i pojačana cirkulacija, mogu da vas dovedu do najjačeg orgazma!

Seks je sastavni deo života i opisuje stanje u kojem naše telo prolazi kroz brojne promene. Međutim, vođenje ljubavi je mnogo više od okidača strasti. Ove zanimljive činjenice o seksu i telu bi trebalo da zna svaka žena.

1. Seks smanjuje stres

Tokom vođenja ljubavi u telu se događaju bojne hemijske reakcije koje stimulišu nervni sistem. Tako seks snižava krvni pritisak, smiruje živce i time smanjuje nivo stresa. Zato kada ste nervozne i iscrpljene od posla, krenite u akciju!

2. Seks jača imunitet

Redovan seks može da ojača vaš imunitet. Tokom seksa se pojačava cirkulacija i otkucaji srca, organizam se budi i ubrzava. Kada osetite simptome prehlade posegnite za supicom, limunadom i porcijom zadovoljstva.

3. Lubrikanti olakšavaju put do orgazma

Više od 50 odsto žena je izjavilo da lubrikanti pojačavaju osećanje prijatnosti i time lakše dolaze do željenog orgazma.

4. Kokosovo ulje je zamena za lubrikant

Osim što je dobro za vaše zdravlje i kožu, kokosovo ulje je savršena zamena i za lubrikante. Ono je prirodno, ima prijatan miris, a može da vam posluži i za erotsku masažu.

5. Seks podiže prag bola

Štipkanje, grickanje i grebuckanje u seksu je i više nego dobro došlo. Ovaj način iskazivanja strasti je vrlo erotičan, i dokazuje da je telo tokom seksa vrlo otporno na bol.

6. Seks nakon treninga je najbolji

Telo nakon fizičke aktivnosti je zagrejano. Upravo takva energija, kao i pojačana cirkulacija, mogu da vas dovedu do najjačeg orgazma. Isprobajte svoju granicu izdržljivosti i nastavite trening i u vašoj spavaćoj sobi.loading...